Je bent hier: Home > Leningen > Persoonlijke lening > Autolening > KBC

KBC autolening

Erg veel mensen die er voor kiezen om een nieuwe of tweedehandse auto aan te kopen gaan op zoek naar de interessantste voorwaarden voor hun autolening.

KBC

KBC autolening voor nieuwe of tweedehandse auto's

Bij KBC beschikt men over een autolening die het niet alleen mogelijk maakt om de kostprijs van een nieuwe, maar ook van een tweedehandse auto te lenen. Door gebruik te maken van deze autolening kan je de aankoop van je nieuwe voertuig dan ook financieel spreiden. Je moet er wel rekening mee houden dat er voorwaarden verbonden zijn aan het afsluiten van een dergelijke financiering. Wanneer er gebruik wordt gemaakt van een tweedehandse auto met een leeftijd jonger dan 2 jaar, dan wordt deze eigenlijk aanzien als een nieuwe auto waardoor je moet kiezen voor de klassieke KBC autolening.

Groene autolening

Steeds meer mensen zijn zich bewust van de enorm negatieve impact die voertuigen hebben op ons milieu. Men kiest er mede omwille van deze reden dan ook steeds vaker voor om een beroep te doen op een milieuvriendelijkere auto die beschikt over een lage(re) CO2-uitstoot. Bij de aankoop van een dergelijk voertuig kan je steeds een beroep doen op de zogenaamde groene autolening. Deze kredietvorm wordt door KBC aangeboden en maakt het mogelijk om structureel te besparen op de kostprijs van je autolening.

Leen tot 110%

Er wordt steeds rekening gehouden met de aankoopwaarde van de auto. In de meeste gevallen bieden kredietverstrekkers je de mogelijkheid om slechts 100 procent van de aankoopwaarde te lenen, maar bij KBC is dat 110 procent.

Het feit dat je over een extra 10 procent lening kan beschikken brengt diverse interessante voordelen met zich mee. Op deze manier zorgt de KBC autolening er namelijk voor dat je niet alleen in staat bent om de aankoop van de auto te doen, daarnaast kan je ook nog eens eventuele opties mee financieren.