Je bent hier: Home > Nieuws > Weldra opnieuw lage tarieven voor autoleningen

Weldra opnieuw lage tarieven voor autoleningen

Weldra opnieuw lage tarieven voor autoleningen

16 oktober 2018

Traditioneel gezien pakken de banken tijdens het autosalon uit met extreem lage tarieven voor autoleningen. Het autosalon zal lopen van 19 tot 27 januari 2019.

In de aanloop naar het autosalon verlagen de banken traditioneel gezien de rentevoeten van hun autoleningen. Meestal kan je gedurende enkele weken profiteren van deze lagere tarieven. 

De kans is groot dat een aantal banken ook dit jaar zullen stunten met een rentevoet die onder de 1 procent ligt. Door het maken van een autolening simulatie kan je snel zien hoeveel geld je hiermee zal kunnen besparen.

Door de kortingen op het autosalon en de goedkopere leningen doet de autoverkoop het doorgaans erg goed bij de start van een nieuw jaar.

Ook voor wat betreft autoverzekeringen zijn er vaak gouden zaken te doen tijdens het autosalon. Zo worden er grote kortingen gegeven of krijg je een verzekering gratis gedurende 2 maanden. Ondanks deze kortingen loont het ook om nog steeds een autoverzekering simulatie te maken bij verschillende aanbieders.


Laatste artikels over Leningen

Sterke vraag naar nieuwe woonkredieten

27 oktober 2018

In het derde kwartaal werden er in België 62.500 hypotheekleningen afgesloten, zo'n 13 procent meer dan in dezelfde periode vorig jaar.  Ook het gemiddelde ontleende bedrag steeg met 18%.
Lees meer


MeDirect werpt zich op online woonkredieten

24 september 2018

MeDirect, vooral bekend van hoogrentende spaarrekeningen en het aanbod aan fondsen, gaat woonkredieten verschaffen in een buurland.
Lees meer


Woonkrediet herfinancieren? Let op voor de vele kosten!

30 augustus 2018

Wie wil profiteren van een lagere rentevoet kan zijn woonkrediet herzien. Helaas moet er rekening gehouden worden met heel wat bijkomende kosten. Deze duizenden euro's kosten houden klanten tegen om hun lening te verhuizen naar een andere bank.
Lees meer


Online woonkredieten groeien sterk

20 november 2017

In 2017 zullen er in België een paar duizenden woonkredieten online afgesloten worden. Een steeds grotere groep mensen komt hierdoor nooit nog een bankkantoor binnen.
Lees meer