Je bent hier: Home > Nieuws > Weldra opnieuw lage tarieven voor autoleningen

Weldra opnieuw lage tarieven voor autoleningen

Weldra opnieuw lage tarieven voor autoleningen

16 oktober 2018

Traditioneel gezien pakken de banken tijdens het autosalon uit met extreem lage tarieven voor autoleningen. Het autosalon zal lopen van 19 tot 27 januari 2019.

In de aanloop naar het autosalon verlagen de banken traditioneel gezien de rentevoeten van hun autoleningen. Meestal kan je gedurende enkele weken profiteren van deze lagere tarieven. 

De kans is groot dat een aantal banken ook dit jaar zullen stunten met een rentevoet die onder de 1 procent ligt. Door het maken van een autolening simulatie kan je snel zien hoeveel geld je hiermee zal kunnen besparen.

Door de kortingen op het autosalon en de goedkopere leningen doet de autoverkoop het doorgaans erg goed bij de start van een nieuw jaar.

Ook voor wat betreft autoverzekeringen zijn er vaak gouden zaken te doen tijdens het autosalon. Zo worden er grote kortingen gegeven of krijg je een verzekering gratis gedurende 2 maanden. Ondanks deze kortingen loont het ook om nog steeds een autoverzekering simulatie te maken bij verschillende aanbieders.


Laatste artikels over Leningen

Accordeon lening steeds populairder

02 januari 2019

Door de populariteit van hypothecaire leningen met een variabele rentevoet winnen de zogenaamde accordeonleningen ook aan belang. Bij deze lening blijft de maandaflossing steeds gelijk maar wordt de looptijd verlengd als de rentevoet stijgt.
Lees meer


Geld lenen van particulieren

30 december 2018

Via het platform van Mozzeno kan je geld lenen van andere particulieren. Interessant als je een lening zoekt, maar zeker ook interessant als je meer rendement wil realiseren op je spaargeld.
Lees meer


Analisten verwachten hogere langetermijnrente in 2019

07 december 2018

De Belgische tienjaarsrente staat momenteel op 0,78%. Voor 2019 verwachten de analisten een forse stijging tot misschien wel 2%.
Lees meer


Bijna kwart van de jongeren heeft zijn financiële zaken niet op orde

27 november 2018

Belgische jongeren tussen de 18 en 24 jaar denken niet goed na over hun uitgaven. Dat blijkt uit het jaarlijkse onderzoek van Intrum.
Lees meer


Sterke vraag naar nieuwe woonkredieten

27 oktober 2018

In het derde kwartaal werden er in België 62.500 hypotheekleningen afgesloten, zo'n 13 procent meer dan in dezelfde periode vorig jaar.  Ook het gemiddelde ontleende bedrag steeg met 18%.
Lees meer