Je bent hier: Home > Nieuws > Touring Verzekeringen kiest voor nieuwe naam Yuzzu

Touring Verzekeringen kiest voor nieuwe naam Yuzzu

Touring Verzekeringen kiest voor nieuwe naam Yuzzu

08 mei 2019

De bekende autoverzekeraar Touring Verzekeringen start een rebranding operatie. Er komt een nieuwe naam en logo en er zal ook meer ingezet worden op andere producten.

Touring Verzekeringen is vooral bekend van hun autoverzekeringen, maar ze bieden ook woningverzekeringen en familiale polissen aan. Met de nieuwe merknaam Yuzzu zullen deze producten voortaan ook meer aandacht krijgen. De verzekeraar wil jaarlijks sterk groeien en zal proberen aan de meer dan 150.000 bestaande klanten nog andere producten te slijten.

De rebranding operatie komt niet zomaar uit de lucht gevallen. Het was namelijk al langer bekend dat Touring Verzekeringen op zoek moest naar een nieuwe naam. Het gaat over een initiatief van het Franse Axa dat de naam Touring in bruikleen had van de autopech specialist. Deze heeft ondertussen op zijn beurt een strategische samenwerking opgezet met Belfius. Onderdeel van deze nieuwe deal met Belfius was het stopzetten van samenwerkingen met andere verzekeraars die de merknaam Touring gebruikten. En dus moest de Axa dochter op zoek naar een nieuwe naam.

Yuzzu zal voor de bijstand van hun klanten nog wel blijven samenwerken met de pechverhelpingsdienst van Touring. 


Laatste artikels over Verzekeren

Vlaamse regering en verzekeraars vergoeden waterschade

09 september 2021

De enorme wateroverlast tussen 14 en 16 juli van dit jaar zorgde voor veel schade. De Vlaamse Regering en de verzekeraars zorgen er samen voor dat iedereen volledig vergoed zal worden.
Lees meer


Noodweer zorgt voor veel schadedossiers

24 juli 2021

De verzekeraars krijgen door de overstromingen te maken met heel wat aangiftes van schade. De banken geven ondertussen aan dat ze wat financiële ruimte kunnen scheppen voor de slachtoffers.
Lees meer


Verzekeraars ondersteunen BOB-campagne tijdens EK

20 juni 2021

De nieuwe BOB-zomercampagne tracht het aantal slachtoffers door overmatig drankgebruik terug te dringen.
Lees meer


Stormen zorgen in 2020 voor de meeste schadegevallen in tien jaren

12 maart 2021

De voorbije dagen zorgden de hevige winden voor veel schadegevallen. De verzekeraars hebben hun handen weer vol met aangiftes van stormschade.
Lees meer


Groene kaart wordt gedigitaliseerd

01 maart 2021

Onlangs veranderde de traditionele groene kaart voor de autoverzekering in een wit papier. In de komende jaren volgt een verdere digitalisering.
Lees meerPopulair op Financeinfo.be

Bitvavo
  • Koop, verkoop en bewaar meer dan 100 digitale valuta bij de grootste en goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland.
  • Bitvavo bezoeken