Je bent hier: Home > Nieuws > Touring Verzekeringen kiest voor nieuwe naam Yuzzu

Touring Verzekeringen kiest voor nieuwe naam Yuzzu

Touring Verzekeringen kiest voor nieuwe naam Yuzzu

08 mei 2019

De bekende autoverzekeraar Touring Verzekeringen start een rebranding operatie. Er komt een nieuwe naam en logo en er zal ook meer ingezet worden op andere producten.

Touring Verzekeringen is vooral bekend van hun autoverzekeringen, maar ze bieden ook woningverzekeringen en familiale polissen aan. Met de nieuwe merknaam Yuzzu zullen deze producten voortaan ook meer aandacht krijgen. De verzekeraar wil jaarlijks sterk groeien en zal proberen aan de meer dan 150.000 bestaande klanten nog andere producten te slijten.

De rebranding operatie komt niet zomaar uit de lucht gevallen. Het was namelijk al langer bekend dat Touring Verzekeringen op zoek moest naar een nieuwe naam. Het gaat over een initiatief van het Franse Axa dat de naam Touring in bruikleen had van de autopech specialist. Deze heeft ondertussen op zijn beurt een strategische samenwerking opgezet met Belfius. Onderdeel van deze nieuwe deal met Belfius was het stopzetten van samenwerkingen met andere verzekeraars die de merknaam Touring gebruikten. En dus moest de Axa dochter op zoek naar een nieuwe naam.

Yuzzu zal voor de bijstand van hun klanten nog wel blijven samenwerken met de pechverhelpingsdienst van Touring. 


Laatste artikels over Verzekeren

Geen autoverzekering voor horecapersoneel

30 april 2019

Heel wat mensen die werkzaam zijn in de horeca vinden maar moeilijk een autoverzekering. Volgens de statistieken veroorzaken ze vaker ongevallen.
Lees meer


Snel en eenvoudig een dienst opzeggen

18 april 2019

Wil je jouw kredietkaart opzeggen? Stap je over naar een andere verzekeraar? Of ben je gewoon niet tevreden met de service waar je voor betaalt? Vanaf nu kun je via FinanceInfo jouw automatische incasso’s per direct stopzetten!
Lees meer


Schuldsaldoverzekeringen toegankelijker voor ex-patiënten van zware ziektes

01 april 2019

Vorige week keurde de Kamer een wetsvoorstel goed waarbij genezen patiënten van ondermeer kanker kunnen vragen aan de verzekeraar om te vergeten dat ze ooit ziek geweest zijn.
Lees meer


Safety Stick halveert prijs autoverzekering

18 maart 2019

Autohandelaar Cardoen geeft jonge chauffeurs voortaan de mogelijkheid om een goedkope autoverzekering af te sluiten. De klanten moeten dan wel een Safety Stick in hun auto laten installeren.
Lees meer