Je bent hier: Home > Nieuws > Autosalon levert kortingen op voor autoleningen en autoverzekeringen

Autosalon levert kortingen op voor autoleningen en autoverzekeringen

Autosalon levert kortingen op voor autoleningen en autoverzekeringen

13 januari 2020

Het Autosalon is vrijdag van start gegaan. Traditioneel gezien verlagen banken en verzekeraars daarom een hele tijd hun tarieven.

In het eerste weekend hebben haast 150.000 mensen het Autosalon bezocht in de Brussels Expo. Het Autosalon loopt nog tot zondag 19 januari en trekt vermoedelijk zo'n half miljoen kijklustigen. Alle merken bieden rond deze periode dan ook 'saloncondities' aan. Deze blijven doorgaans nog enkele weken geldig, zodat klanten in alle rust kunnen beslissen.

Omdat het autosalon vaak voor een boost in de verkoop zorgt, verlagen ook banken en verzekeraars hun tarieven. Zo krijg je bij DVV nog tot 31 maart 2 maanden gratis op je autoverzekering. Corona Direct geeft 6.000 km gratis en Yuzzu geeft 10% korting. Het is dan ook raadzaam om op verschillende websites een autoverzekering simulatie te maken.

Ook voor de autoleningen worden er speciale tarieven gehanteerd. Zo verlaagt KBC de rentevoet voor autoleningen momenteel tot 0,99%.


Laatste artikels over Verzekeren

Stormen richten voor 300 miljoen euro schade aan

29 maart 2020

De stormen Ciara en Dennis, die in februari door ons land trokken, veroorzaakten enorm veel schade. Er werden maar liefst 150.000 schadegevallen geopend.
Lees meer


Juridische documenten in een andere taal? Belangrijke tips!

19 maart 2020

Wanneer je te maken hebt met overeenkomsten, juridische brieven of contracten, wil je graag dat alles foutloos opgesteld wordt. Ook wanneer je zaken gaat doen in het buitenland dan wil je dat deze belangrijke juridische documenten correct vertaald worden. Een kleine fout in één van deze documenten kan verstrekkende gevolgen hebben voor jouw organisatie.
Lees meer


Betaal je autoverzekering op tijd

08 maart 2020

Ruim voor de vervaldag van je autoverzekering zal je een betalingsuitnodiging krijgen van jouw verzekeraar. Betaal deze ook op tijd.
Lees meer


Belgische verzekeringssector boekt ook in 2019 recordomzet

25 februari 2020

Uit schattingen van beroepsvereniging Assuralia blijkt dat de Belgische verzekeringssector in 2019 een nieuw record heeft neergezet. De omzet steeg met 4,4% tot 29,5 miljard euro.
Lees meer


Nettowinst Ageas blijft onder verwachtingen

23 februari 2020

De verwachting was dat de verzekeraar Ageas het jaar 2019 kon afsluiten met een nettowinst van meer dan 1 miljard euro. Door tegenvallers in het Verenigd Koninkrijk werd dit symbolisch bedrag niet gehaald.
Lees meerPopulair op Financeinfo.be
Bitvavo
  • Koop, verkoop en bewaar meer dan 50 digitale valuta bij de grootste en goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland.
  • Bitvavo bezoeken