Je bent hier: Home > Nieuws > Autosalon levert kortingen op voor autoleningen en autoverzekeringen

Autosalon levert kortingen op voor autoleningen en autoverzekeringen

Autosalon levert kortingen op voor autoleningen en autoverzekeringen

13 januari 2020

Het Autosalon is vrijdag van start gegaan. Traditioneel gezien verlagen banken en verzekeraars daarom een hele tijd hun tarieven.

In het eerste weekend hebben haast 150.000 mensen het Autosalon bezocht in de Brussels Expo. Het Autosalon loopt nog tot zondag 19 januari en trekt vermoedelijk zo'n half miljoen kijklustigen. Alle merken bieden rond deze periode dan ook 'saloncondities' aan. Deze blijven doorgaans nog enkele weken geldig, zodat klanten in alle rust kunnen beslissen.

Omdat het autosalon vaak voor een boost in de verkoop zorgt, verlagen ook banken en verzekeraars hun tarieven. Zo krijg je bij DVV nog tot 31 maart 2 maanden gratis op je autoverzekering. Corona Direct geeft 6.000 km gratis en Yuzzu geeft 10% korting. Het is dan ook raadzaam om op verschillende websites een autoverzekering simulatie te maken.

Ook voor de autoleningen worden er speciale tarieven gehanteerd. Zo verlaagt KBC de rentevoet voor autoleningen momenteel tot 0,99%.


Laatste artikels over Verzekeren

Kleine lettertjes reisverzekeringen aangepast

26 juni 2020

De toezichthouder FSMA gaat enkele verzekeraars op het matje roepen. In de kleine lettertjes van hun reisannulatieverzekering wordt een epidemie plots niet meer gedekt.
Lees meer


Consumenten vragen deel premie van autoverzekering terug

13 mei 2020

Consumentenorganisatie Test-Aankoop vindt dat verzekeraars een deel van de premies van autoverzekeringen moeten terugbetalen aan hun klanten.
Lees meer


Lockdown zorgt voor minder ongevallen

22 april 2020

De coronacrisis en de lockdown zorgt voor minder auto's op de baan. Daarom daalt ook het aantal ongevallen. Dit zal zich echter niet vertalen in een goedkopere autoverzekering.
Lees meer


Klanten Corona Direct krijgen groot deel premie terug

12 april 2020

Omdat er door de coronacrisis veel minder met de wagen wordt gereden, schat de verzekeraar Corona Direct dat hij 4 miljoen aan premies zal moeten terug storten.
Lees meer


Stormen richten voor 300 miljoen euro schade aan

29 maart 2020

De stormen Ciara en Dennis, die in februari door ons land trokken, veroorzaakten enorm veel schade. Er werden maar liefst 150.000 schadegevallen geopend.
Lees meerPopulair op Financeinfo.be
Bitvavo
  • Koop, verkoop en bewaar meer dan 50 digitale valuta bij de grootste en goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland.
  • Bitvavo bezoeken