Je bent hier: Home > Nieuws > Autosalon levert kortingen op voor autoleningen en autoverzekeringen

Autosalon levert kortingen op voor autoleningen en autoverzekeringen

Autosalon levert kortingen op voor autoleningen en autoverzekeringen

13 januari 2020

Het Autosalon is vrijdag van start gegaan. Traditioneel gezien verlagen banken en verzekeraars daarom een hele tijd hun tarieven.

In het eerste weekend hebben haast 150.000 mensen het Autosalon bezocht in de Brussels Expo. Het Autosalon loopt nog tot zondag 19 januari en trekt vermoedelijk zo'n half miljoen kijklustigen. Alle merken bieden rond deze periode dan ook 'saloncondities' aan. Deze blijven doorgaans nog enkele weken geldig, zodat klanten in alle rust kunnen beslissen.

Omdat het autosalon vaak voor een boost in de verkoop zorgt, verlagen ook banken en verzekeraars hun tarieven. Zo krijg je bij DVV nog tot 31 maart 2 maanden gratis op je autoverzekering. Corona Direct geeft 6.000 km gratis en Yuzzu geeft 10% korting. Het is dan ook raadzaam om op verschillende websites een autoverzekering simulatie te maken.

Ook voor de autoleningen worden er speciale tarieven gehanteerd. Zo verlaagt KBC de rentevoet voor autoleningen momenteel tot 0,99%.


Laatste artikels over Verzekeren

Waarom is een autoverzekering verplicht?

19 januari 2020

Je kan je verzekeren tegen allerlei mogelijke schade, maar daar ben je vaak vrij in. Sommige verzekeringen zijn echter wel verplicht, zoals de autoverzekering. Waarom is dat juist?
Lees meer


Cyberverzekering

08 november 2019

Een cyberverzekering is een verzekering die je beschermt tegen schadelijke invloeden van cybercriminelen, maar ook tegen menselijke fouten van webbeheerders en technische problemen van computersystemen en de schade die hieruit kan voortkomen.
Lees meer


Autoverzekering prijs: hoe wordt de premie berekend?

27 juli 2019

De prijs die je betaalt voor een autoverzekering is vooral afhankelijk van een aantal factoren. Op sommige van deze factoren heb je zelf invloed waardoor je een goedkopere verzekering kan krijgen.
Lees meer


Touring Verzekeringen kiest voor nieuwe naam Yuzzu

08 mei 2019

De bekende autoverzekeraar Touring Verzekeringen start een rebranding operatie. Er komt een nieuwe naam en logo en er zal ook meer ingezet worden op andere producten.
Lees meer