Je bent hier: Home > Nieuws > Een woonkrediet via een immo website

Een woonkrediet via een immo website

Een woonkrediet via een immo website

22 februari 2020 - door Redactie

Immoweb, de zoekertjeswebsite voor vastgoed, gaat samenwerken met Keytrade Bank om woonkredieten aan de man te brengen.

Keytrade Bank zal een berekeningsmodule op Immoweb integreren. Bezoekers die vastgoed willen kopen zullen meteen een lening simulatie kunnen maken. De parameters van de eigen inbreng en de looptijd van het krediet kunnen eenvoudig gewijzigd worden om het effect op de maandelijkse aflossing te zien. Als ze het aanbod interessant vinden, kunnen ze dit ook bewaren op Immoweb. Gaan ze vervolgens effectief over tot de aankoop, dan kunnen ze het dossier van het woonkrediet onmiddellijk weer opnemen bij Keytrade Bank.

Keytrade Bank geeft onmiddellijk de beste rentevoet waardoor onderhandelen niet nodig is. Alles wordt volledig online afgehandeld, ook het ondertekenen van de kredietaanvraag en tenslotte het aanvaarden van het definitief kredietaanbod.

Door de aanwezigheid op Immoweb zal Keytrade Bank meer potentiële klanten kunnen bereiken. Voor Immoweb zijn de hypothecaire leningen een extra inkomstenbron, naast de zoekertjes en de andere financiële producten. Zo biedt de website momenteel ook al verzekeringen aan. In samenwerking met Qover werd een verzekering gelanceerd waarmee verhuurders zich kunnen beschermen tegen wanbetalingen. Ook een digitale brandverzekering kan door huurders meteen bij het tekenen van een verhuurcontract worden afgesloten.


Laatste artikels over Leningen

Meer wanbetalingen op leningen

22 november 2022

De Nationale Bank meldt dat het aantal betaalachterstanden in oktober gestegen is naar 8.780 kredieten.
Lees meer


Wat is de invloed van stijgende rentes?

10 oktober 2022

We weten allemaal al langer dat de rentes in Europa in een stijgende trend zitten. De reden is eenvoudig: de Europese Centrale bank probeert de hoge inflatie onder controle te krijgen.
Lees meer


Een groter deel van ons inkomen gaat naar onze lening

25 september 2022

De huizen zijn de afgelopen jaren een stuk duurder geworden. Afhankelijk van waar je woont of wil wonen, zal je dit jaar maar liefst 10% (of meer) boven op je budget moeten rekenen, in vergelijking met vorig jaar.
Lees meer


Banken staan opnieuw betaalpauze toe

08 september 2022

De coronacrisis is nog niet verteerd of de banken moeten alweer betaalpauzes toestaan, deze keer omwille van de hoge energiekosten.
Lees meer


FCA Bank gaat samenwerken met Mazda

07 september 2022

FCA Bank Belgium, gekend van autofinancieringen, gaat nu ook samenwerken met Mazda Motor Belux in België en Luxemburg.   
Lees meerPopulair op Financeinfo.be

Bitvavo
  • Koop, verkoop en bewaar meer dan 175 digitale valuta bij de grootste en goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland.
  • Bitvavo bezoeken