Je bent hier: Home > Nieuws > Een woonkrediet via een immo website

Een woonkrediet via een immo website

Een woonkrediet via een immo website

22 februari 2020

Immoweb, de zoekertjeswebsite voor vastgoed, gaat samenwerken met Keytrade Bank om woonkredieten aan de man te brengen.

Keytrade Bank zal een berekeningsmodule op Immoweb integreren. Bezoekers die vastgoed willen kopen zullen meteen een lening simulatie kunnen maken. De parameters van de eigen inbreng en de looptijd van het krediet kunnen eenvoudig gewijzigd worden om het effect op de maandelijkse aflossing te zien. Als ze het aanbod interessant vinden, kunnen ze dit ook bewaren op Immoweb. Gaan ze vervolgens effectief over tot de aankoop, dan kunnen ze het dossier van het woonkrediet onmiddellijk weer opnemen bij Keytrade Bank.

Keytrade Bank geeft onmiddellijk de beste rentevoet waardoor onderhandelen niet nodig is. Alles wordt volledig online afgehandeld, ook het ondertekenen van de kredietaanvraag en tenslotte het aanvaarden van het definitief kredietaanbod.

Door de aanwezigheid op Immoweb zal Keytrade Bank meer potentiële klanten kunnen bereiken. Voor Immoweb zijn de hypothecaire leningen een extra inkomstenbron, naast de zoekertjes en de andere financiële producten. Zo biedt de website momenteel ook al verzekeringen aan. In samenwerking met Qover werd een verzekering gelanceerd waarmee verhuurders zich kunnen beschermen tegen wanbetalingen. Ook een digitale brandverzekering kan door huurders meteen bij het tekenen van een verhuurcontract worden afgesloten.


Laatste artikels over Leningen

Al meer dan 160.000 betalingsuitstellen toegestaan

24 april 2020

De Belgische banken hebben door de coronacrisis al meer dan 160.000 betalingsuitstellen toegestaan.
Lees meer


Betalingsuitstel voor woonkredieten

22 maart 2020

De banksector en de regering hebben afgesproken om getroffen gezinnen en bedrijven betalingsuitstel te geven op hun lening.
Lees meer


Hoe de afbetaling van je hypotheek pauzeren?

19 maart 2020

Met de huidige coronacrisis die voor veel tijdelijke werkloosheid zorgt, vragen mensen zich af hoe ze hun hypotheek kunnen blijven aflossen.
Lees meer


Woonkrediet weegt zwaar bij jonge gezinnen

11 maart 2020

Ruim vier op de tien jongeren besteden meer dan een derde van hun inkomen aan het afbetalen van een hypothecair krediet.
Lees meerPopulair op Financeinfo.be
Bitvavo
  • Koop, verkoop en bewaar meer dan 50 digitale valuta bij de grootste en goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland.
  • Bitvavo bezoeken