Je bent hier: Home > Nieuws > Pas je website aan elke bezoeker aan en verhoog je omzet

Pas je website aan elke bezoeker aan en verhoog je omzet

Pas je website aan elke bezoeker aan en verhoog je omzet

05 oktober 2020 - door Redactie

Je website is vaak het eerste echte contactpunt tussen een prospect en je bedrijf.

Je website is een virtuele etalage waar bezoekers alles over de producten of diensten die je aanbiedt, kunnen lezen.

Het is belangrijk dat je een website creëert die voor zoveel mogelijk mensen en een zo breed mogelijk publiek toegankelijk is om zo hoog mogelijke conversies te genereren.

Hier zijn enkele manieren waarop je je website kunt aanpassen zodat die voor meer bezoekers toegankelijk is.

Je toespitsen op het visuele

Een manier om je website zo aan te passen dat hij toegankelijk is voor alle bezoekers is het creëren van een meer visuele ervaring. Je gebruikt minder tekst en spitst je toe op het visuele aspect. Gebruik meer foto's, diagrammen en video's om je producten en diensten te laten zien. Op die manier hou je je bezoekers langer op je site.

Vertalingen voorzien

Je website vertalen in meerdere talen verhoogt natuurlijk de kans dat je bezoekers uit andere landen krijgt. Indien mogelijk moet je bedrijf zelfs overwegen om websites, pagina's of portals voor verschillende landen en regio's aan te maken. Een persoonlijk en meer lokaal contact met je bezoekers heeft een positief effect op conversies.

Een meertalig team hebben

Een andere manier om ervoor te zorgen dat je website op maat wordt gemaakt voor alle soorten bezoekers is het aanstellen van professionals die je product of dienst aan je prospecten in hun eigen taal kunnen voorstellen. Je kan bijvoorbeeld overwegen om een live chat te voorzien in verschillende talen. Het vinden van meertalig personeel is geen sinecure en je zou kunnen overwegen je te laten bijstaan door een vertaalbureau om een eerste selectie te maken.

Meerdere betaalmethodes accepteren

Naast het hebben van een team dat in staat is om te communiceren met mensen van over de hele wereld, wil je je bezoekers ook de keuze geven tussen verschillende betaalmethodes. De creditcard mag dan al een populair betaalmiddel zijn, online betalen met paypal heeft de laatste jaren enorm aan populariteit gewonnen. Indien je geen verschillende betaalmethodes aanbiedt, loop je het risico, klanten enkel en alleen daarom te verliezen.

Internationaal verzenden

Een laatste belangrijke factor waar je rekening mee moet houden wanneer je producten verkoopt, is de verzendmethode. Je moet niet alleen rekening houden met de prijzen van verschillende verzendbedrijven, maar ook met de betrouwbaarheid ervan. Door ook nog eens internationale verzendopties aan te bieden, bereik je een groter publiek en kan je bedrijf sneller groeien.


Laatste artikels over Bankieren

Rente op spaarrekeningen stijgt

23 november 2022

Keytrade Bank kondigde aan dat het vanaf 1 december dit jaar de rente op zijn spaarrekeningen stevig zal optrekken.
Lees meer


De voor- en nadelen van contactloos betalen

15 november 2022

We hebben vast allemaal wel al eens contactloos betaald. Contactloos betalen wil zeggen dat je jouw bankkaart niet langer meer in de terminal moet stoppen en dat je in veel gevallen zelfs geen code meer hoeft in te voeren voor kleine bedragen.
Lees meer


NewB doekt bankactiviteiten op

27 oktober 2022

De kogel is door de kerk. De ethische bank NewB laat het doek vallen over de bankactiviteiten en ook de andere activiteiten staan op de helling
Lees meer


Hoe apps de financiële sector overnemen

22 augustus 2022

Moet jij tegenwoordig nog vaak in de bank zijn? Waarschijnlijk is het antwoord nee, want meer en meer apps zijn de fysieke services van een bank beginnen over te nemen.
Lees meer


Phishingfraude neemt af

04 mei 2022

Door sensibiliseringsacties bij consumenten en strengere monitoring door de banken neemt de schade door phishing eindelijk af.
Lees meerPopulair op Financeinfo.be

Bitvavo
  • Koop, verkoop en bewaar meer dan 175 digitale valuta bij de grootste en goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland.
  • Bitvavo bezoeken