Je bent hier: Home > Nieuws > Pas je website aan elke bezoeker aan en verhoog je omzet

Pas je website aan elke bezoeker aan en verhoog je omzet

Pas je website aan elke bezoeker aan en verhoog je omzet

05 oktober 2020

Je website is vaak het eerste echte contactpunt tussen een prospect en je bedrijf.

Je website is een virtuele etalage waar bezoekers alles over de producten of diensten die je aanbiedt, kunnen lezen.

Het is belangrijk dat je een website creëert die voor zoveel mogelijk mensen en een zo breed mogelijk publiek toegankelijk is om zo hoog mogelijke conversies te genereren.

Hier zijn enkele manieren waarop je je website kunt aanpassen zodat die voor meer bezoekers toegankelijk is.

Je toespitsen op het visuele

Een manier om je website zo aan te passen dat hij toegankelijk is voor alle bezoekers is het creëren van een meer visuele ervaring. Je gebruikt minder tekst en spitst je toe op het visuele aspect. Gebruik meer foto's, diagrammen en video's om je producten en diensten te laten zien. Op die manier hou je je bezoekers langer op je site.

Vertalingen voorzien

Je website vertalen in meerdere talen verhoogt natuurlijk de kans dat je bezoekers uit andere landen krijgt. Indien mogelijk moet je bedrijf zelfs overwegen om websites, pagina's of portals voor verschillende landen en regio's aan te maken. Een persoonlijk en meer lokaal contact met je bezoekers heeft een positief effect op conversies.

Een meertalig team hebben

Een andere manier om ervoor te zorgen dat je website op maat wordt gemaakt voor alle soorten bezoekers is het aanstellen van professionals die je product of dienst aan je prospecten in hun eigen taal kunnen voorstellen. Je kan bijvoorbeeld overwegen om een live chat te voorzien in verschillende talen. Het vinden van meertalig personeel is geen sinecure en je zou kunnen overwegen je te laten bijstaan door een vertaalbureau om een eerste selectie te maken.

Meerdere betaalmethodes accepteren

Naast het hebben van een team dat in staat is om te communiceren met mensen van over de hele wereld, wil je je bezoekers ook de keuze geven tussen verschillende betaalmethodes. De creditcard mag dan al een populair betaalmiddel zijn, online betalen met paypal heeft de laatste jaren enorm aan populariteit gewonnen. Indien je geen verschillende betaalmethodes aanbiedt, loop je het risico, klanten enkel en alleen daarom te verliezen.

Internationaal verzenden

Een laatste belangrijke factor waar je rekening mee moet houden wanneer je producten verkoopt, is de verzendmethode. Je moet niet alleen rekening houden met de prijzen van verschillende verzendbedrijven, maar ook met de betrouwbaarheid ervan. Door ook nog eens internationale verzendopties aan te bieden, bereik je een groter publiek en kan je bedrijf sneller groeien.


Laatste artikels over Bankieren

Facebook dicht bij lancering eigen cryptomunt

04 december 2020

Begin volgend jaar zou de eigen cryptomunt van Facebook gelanceerd kunnen worden, waarmee je zal kunnen betalen in eigen apps als WhatsApp en Facebook Messenger.
Lees meer


Laat je bankrekening niet misbruiken door criminelen

04 december 2020

Steeds meer jongeren laten zich vangen door criminelen en geven ze toegang tot hun bankrekening.
Lees meer


NewB schiet na 10 jaar eindelijk uit de startblokken

30 november 2020

De coöperatieve bank NewB test momenteel het openen van nieuwe rekeningen en zal begin volgend jaar echt uit de startblokken schieten.
Lees meer


Geen gratis loketverrichtingen meer bij Argenta

29 november 2020

De spaarbank Argenta blijft zijn gratis zichtrekening aanbieden, maar gaat wel kosten aanrekenen voor verrichtingen aan het loket.
Lees meer


Traditionele banken hebben ondoorzichtige verdienmodellen

15 november 2020

Neobanken proberen met een maandelijks abonnement de bankenwereld op zijn kop te zetten. Op het eerste zicht zijn de abonnementen eerder duur, maar is dat ook zo?
Lees meerPopulair op Financeinfo.be

Bitvavo
  • Koop, verkoop en bewaar meer dan 50 digitale valuta bij de grootste en goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland.
  • Bitvavo bezoeken