Je bent hier: Home > Nieuws > Belfius rolt Beats uit

Belfius rolt Beats uit

Belfius rolt Beats uit

23 maart 2021

Belfius zet zijn betaalrekeningen op een nieuwe manier in de markt en start tegelijk met het aanbieden van telecomdiensten van partner Proximus.

Vanaf morgen kunnen klanten in een beperkt aantal pilootkantoren intekenen op Beats, een opfrissing van de huidige zichtrekeningen van Belfius. Op basis van een eenvoudige vragenlijst wordt bepaald welk betaalpakket het best geschikt is. Er zijn drie opties: een gratis rekening, een full-service rekening met enkele bijkomende diensten en tenslotte een full-service rekening met een breed gamma bijkomende diensten. 

Nieuw is dat de klanten de mogelijkheid krijgen om in te tekenen op een gepersonaliseerd telecomaanbod van Proximus. Denk aan het abonnement voor internet, vaste telefonie, mobiele telefonie en tv. Het is de eerste concretisering van het strategische partnership dat Proximus en Belfius in juni 2020 ondertekenden.

Na de pilootperiode zal Beats vanaf 6 april worden uitgerold in alle kantoren, weliswaar nog gericht op bepaalde doelgroepen. Pas in het najaar wordt intekenen ook mogelijk in de Belfius app. Rond datzelfde moment zullen Proximus klanten op hun beurt kunnen kennismaken met "Banx", waarbij de telecomoperator de betaalrekeningen van Belfius zal promoten.

Belfius zal ook voor elke klant een bijdrage leveren aan goede doelen. De klant kan zelf kiezen welke acties hij wil ondersteunen. In het domein gezondheid is dat het Antikankerfonds, in het domein milieu wordt Airscan gesteund en in het domein solidariteit zijn er Rode Neuzen Dag of Viva for Life.


Laatste artikels over Bankieren

ING laat klanten vergelijken in bankapp

26 maart 2021

ING voegt interessante diensten toe aan de eigen bankapp. Zo zullen klanten kunnen besparen op hun energie-of telecomfactuur.
Lees meer


Blijf waakzaam voor phishing

24 maart 2021

Uit cijfers van Febelfin blijkt dat er vorig jaar in België maar liefst 67.000 frauduleuze transacties werden uitgevoerd.
Lees meer


Tarieven bankrekeningen in de lift

12 januari 2021

Heel wat banken verhogen de tarieven van hun zichtrekeningen en bankverrichtingen. Consumentenorganisatie Test Aankoop trekt aan de alarmbel.
Lees meer


Bankgeheim toch op de helling ondanks bezwaren privacywaakhond

05 december 2020

Gisteren plaatste de Gegevensbeschermingsautoriteit in de krant De Tijd vraagtekens bij de plannen van de regering over de inzage van bankrekeningen.
Lees meerPopulair op Financeinfo.be

Bitvavo
  • Koop, verkoop en bewaar meer dan 50 digitale valuta bij de grootste en goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland.
  • Bitvavo bezoeken