Je bent hier: Home > Nieuws > Club Brugge sluit sponsordeal met cryptobedrijf

Club Brugge sluit sponsordeal met cryptobedrijf

Club Brugge sluit sponsordeal met cryptobedrijf

22 augustus 2021

De Nederlandse cryptocurrency aanbieder BLOX heeft een overeenkomst afgesloten met Club Brugge. Het logo van het bedrijf komt de komende twee seizoenen op de mouwen van de spelers.

Het kopen van bitcoin in België wordt steeds populairder, zij het dat de doelgroep nog relatief beperkt is. Net om die doelgroep te verbreden en de massa van het grote publiek te bereiken, is shirtsponsoring van een voetbalclub een gouden kans.

BLOX is een gebruiksvriendelijke app van BTC-Direct, een bedrijf dat geregistreerd staat bij de Nederlandse centrale bank. De crypto aanbieders in Nederland hebben duidelijk sportsponsoring ontdekt. Vorige week kondigde ook Anycoin Direct aan dat het officiële partner wordt van PSV. In België is bit4you de sponsor van de VdH Knokke Padel Exhibition die doorgaat van 27 tot 29 augustus.

Opmerkelijk is wel dat het volledige sponsorbedrag in bitcoin wordt betaald. Club Brugge gelooft duidelijk in de toekomst van de digitale munten. "We zouden de BLOX-App kunnen integreren in de Fan wallet zodat bijvoorbeeld betalen met Crypto op Club mogelijk kan worden", zegt CBO Bob Madou.

BLOX wil sterk groeien in Europa en bouwt flink aan zijn naamsbekendheid. Eerder deze maand raakte ook bekend dat het in eigen land de 'official cryptocurrency partner' van Ajax is geworden.


Laatste artikels over Beleggen

Bijna anderhalf miljoen Belgen overwegen investering in cryptocurrency

12 september 2021

Ongeveer 6% van de Belgen bezit bitcoin. In totaal zou zo'n anderhalf miljoen Belgen cryptocurrency bezitten of sterk overwegen om te investeren in crypto.
Lees meer


BUX verdubbelt klantenbestand in België

20 juli 2021

De neobroker BUX lanceerde zichzelf vorig jaar in ons land en telt ondertussen al 65.000 klanten.
Lees meer


Belg wil meer kennis verwerven over beleggen

11 juli 2021

Uit een onderzoek in opdracht van Febelfin blijkt dat de Belg op zoek is naar betrouwbare informatie over beleggen. 
Lees meer


Belfius lanceert nieuwe beleggersapp

04 juli 2021

De enorme groei in het aantal beleggers is ook Belfius opgevallen. De bank lanceert daarom de nieuwe app Re=Bel, oftewel Resoluut Belfius
Lees meerPopulair op Financeinfo.be

Bitvavo
  • Koop, verkoop en bewaar meer dan 100 digitale valuta bij de grootste en goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland.
  • Bitvavo bezoeken