Je bent hier: Home > Nieuws > Waarom investeren in crypto nog steeds de moeite waard is

Waarom investeren in crypto nog steeds de moeite waard is

Waarom investeren in crypto nog steeds de moeite waard is

24 september 2021 - door Redactie

Bitcoins en andere cryptomunten hebben de afgelopen tijd een flinke groei doorgemaakt. Als jij een early adapter was en reeds voor deze periode bezig was met crypto, dan heb je er waarschijnlijk flink aan verdiend.

Maar er zijn ook genoeg mensen die die stap nog niet hebben durven zetten... Ben jij ook zo iemand? Zonde, want het is zeker nog niet te laat om te investeren in crypto. Stap daarom vandaag nog in de wereld van crypto currency en ontdek hoe jij je vermogen binnen no time kunt laten groeien!

Zijn bitcoins en andere munten nog de moeite waard?

Waarschijnlijk ben je sceptisch en vraag jij je nu af of je nog steeds veel geld kunt verdienen met cryptomunten zoals bitcoins. We kunnen je geruststellen, want de meeste experts zijn het er nog altijd mee eens dat bitcoins nog zeker niet aan het plafond zitten. Weliswaar gingen mensen je reeds voor en hebben zij er al veel financiële klappers mee gemaakt, maar het einde is echt nog niet in zicht. Op de korte termijn kan de koers nogal grillig lijken, maar op de lange termijn is het nog steeds een interessante optie met veel potentie om te groeien. Dit geldt ook voor andere cryptomunten!

Ontdek jouw strategie

Bij crypto is het mogelijk om zowel op de korte als op de lange termijn te investeren. Ook met kleine bedragen is het al mogelijk om mee te doen, dus je bepaalt helemaal zelf hoe actief je bent, hoeveel geld je inlegt en hoeveel risico je loopt. Wil je de opbrengst van crypto gebruiken als een extra zakcentje of wil je er structureel een extra inkomen aan overhouden? Alles is mogelijk! Wat jouw strategie ook is, het is wel verstandig om je eerst goed te verdiepen in de wereld van crypto. Heb je hier geen zin en/of geen tijd voor? Dan is aan te raden om voor een klein bedrag bitcoin te kopen op het moment dat de prijzen niet zo hoog zijn. Je kunt dan afwachten wat er op de lange termijn gebeurt.

Hoe veilig is het?

In vergelijking met een aantal jaren geleden is de beveiliging en opslag van crypto tegenwoordig een heel stuk beter geworden. Je kunt nu zelfs met je smartphone op een betrouwbare manier cryptocurrency kopen en met iDEAL betalen!

Crypto en de gouden toekomst

Naast het feit dat je veel geld met crypto kunt verdienen, ziet het ernaar uit dat het in de toekomst een steeds grotere rol gaat spelen in de financiële wereld. Recentelijk zijn er al een aantal cryptobedrijven de beurs op gegaan. Ook wordt crypto langzaam aan steeds meer als betaalmiddel geaccepteerd. Daarom is het nu een mooie tijd om in te stappen!


Laatste artikels over Beleggen

Voormalig cryptomiljardair Bankman-Fried geeft een interview

02 december 2022

Sam Bankman-Fried, de oprichter van het omgevallen platform FTX, heeft een openhartig interview gegeven.
Lees meer


Belgische cryptobedrijven halen vlot geld op

30 november 2022

Zowel NGRAVE als Keyrock halen miljoenen dollars op om hun groei te financieren.
Lees meer


Beleggen is nog complexer in een woelig beursklimaat

29 november 2022

Wie op dit moment wil gaan beleggen, zal vast wel al gemerkt hebben dat de markt niet altijd even voorspelbaar is.
Lees meer


Cryptokoersen nog dieper in het rood

21 november 2022

Ook in de nieuwe week beginnen de cryptokoersen weer in het rood en is er wel wat ongerustheid in de markten.
Lees meer


FTX zet stap naar faillissement, BlockFi eerste slachtoffer

11 november 2022

FTX heeft vandaag een gerechtelijk akkoord aangevraagd om bescherming te krijgen tegen schuldeisers. Ook het leenplatform BlockFi komt hierdoor in de problemen.
Lees meerPopulair op Financeinfo.be

Bitvavo
  • Koop, verkoop en bewaar meer dan 175 digitale valuta bij de grootste en goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland.
  • Bitvavo bezoeken