Je bent hier: Home > Nieuws > Waarom investeren in crypto nog steeds de moeite waard is

Waarom investeren in crypto nog steeds de moeite waard is

Waarom investeren in crypto nog steeds de moeite waard is

24 september 2021

Bitcoins en andere cryptomunten hebben de afgelopen tijd een flinke groei doorgemaakt. Als jij een early adapter was en reeds voor deze periode bezig was met crypto, dan heb je er waarschijnlijk flink aan verdiend.

Maar er zijn ook genoeg mensen die die stap nog niet hebben durven zetten... Ben jij ook zo iemand? Zonde, want het is zeker nog niet te laat om te investeren in crypto. Stap daarom vandaag nog in de wereld van crypto currency en ontdek hoe jij je vermogen binnen no time kunt laten groeien!

Zijn bitcoins en andere munten nog de moeite waard?

Waarschijnlijk ben je sceptisch en vraag jij je nu af of je nog steeds veel geld kunt verdienen met cryptomunten zoals bitcoins. We kunnen je geruststellen, want de meeste experts zijn het er nog altijd mee eens dat bitcoins nog zeker niet aan het plafond zitten. Weliswaar gingen mensen je reeds voor en hebben zij er al veel financiële klappers mee gemaakt, maar het einde is echt nog niet in zicht. Op de korte termijn kan de koers nogal grillig lijken, maar op de lange termijn is het nog steeds een interessante optie met veel potentie om te groeien. Dit geldt ook voor andere cryptomunten!

Ontdek jouw strategie

Bij crypto is het mogelijk om zowel op de korte als op de lange termijn te investeren. Ook met kleine bedragen is het al mogelijk om mee te doen, dus je bepaalt helemaal zelf hoe actief je bent, hoeveel geld je inlegt en hoeveel risico je loopt. Wil je de opbrengst van crypto gebruiken als een extra zakcentje of wil je er structureel een extra inkomen aan overhouden? Alles is mogelijk! Wat jouw strategie ook is, het is wel verstandig om je eerst goed te verdiepen in de wereld van crypto. Heb je hier geen zin en/of geen tijd voor? Dan is aan te raden om voor een klein bedrag bitcoin te kopen op het moment dat de prijzen niet zo hoog zijn. Je kunt dan afwachten wat er op de lange termijn gebeurt.

Hoe veilig is het?

In vergelijking met een aantal jaren geleden is de beveiliging en opslag van crypto tegenwoordig een heel stuk beter geworden. Je kunt nu zelfs met je smartphone op een betrouwbare manier cryptocurrency kopen en met iDEAL betalen!

Crypto en de gouden toekomst

Naast het feit dat je veel geld met crypto kunt verdienen, ziet het ernaar uit dat het in de toekomst een steeds grotere rol gaat spelen in de financiële wereld. Recentelijk zijn er al een aantal cryptobedrijven de beurs op gegaan. Ook wordt crypto langzaam aan steeds meer als betaalmiddel geaccepteerd. Daarom is het nu een mooie tijd om in te stappen!


Laatste artikels over Beleggen

NewB lanceert NewB Invest

02 december 2021

De coöperatieve bank NewB Invest heeft voortaan een eigen duurzaam beleggingsfonds.
Lees meer


Supermarktverhuurder werkt aan beursgang

29 november 2021

Het privaat investeringsfonds Forum Estates wil zich tegen eind 2022 omvormen tot GVV en naar de beurs trekken.
Lees meer


3 redenen om in goud te investeren

26 november 2021

De aandelenmarkten gingen vandaag flink onderuit door de angst voor het coronavirus, maar goud kon wel stijgen.
Lees meer


Opties handelen: hoe selecteer je de beste opties?

15 november 2021

Handelen in opties lijkt de nieuwe manier om snel geld te verdienen. Het rendement is hoger dan wanneer je in aandelen handelt, maar dat brengt natuurlijk ook meer risico mee.
Lees meer


ETF's doen het goed bij nieuwe beleggers

10 november 2021

Uit een onderzoek van de mobiele broker BUX blijkt dat nieuwe beleggers graag in Exchange Traded Funds beleggen.
Lees meerPopulair op Financeinfo.be

Bitvavo
  • Koop, verkoop en bewaar meer dan 150 digitale valuta bij de grootste en goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland.
  • Bitvavo bezoeken