Je bent hier: Home > Nieuws > Zakelijk verhuizen? Dit moet je geregeld hebben

Zakelijk verhuizen? Dit moet je geregeld hebben

Zakelijk verhuizen? Dit moet je geregeld hebben

07 november 2021

Je kijkt tevreden om je heen en je ziet dat je bedrijf de laatste tijd een ontzettend grote groei heeft doorgemaakt...

Afgelopen tijd heb je zowel de omzet als het aantal personeelsleden sterk zien groeien. Dit is iets wat natuurlijk elke ondernemer graag wil, maar wat nu? De huidige locatie begint al snel te klein te worden. Je ontkomt er dus niet aan, die zakelijke verhuizing moet plaats gaan vinden. Maar wat komt hier eigenlijk allemaal bij kijken? Het allerbelangrijkste is in elk geval het overhuizen. Daarom leggen wij in dit artikel uit waar je op moet letten. Benieuwd naar wat hierbij komt kijken? Lees dan snel verder!

Welke verhuisfirma is geschikt voor jouw bedrijf?

Als ondernemer wil je jouw kostbare spullen natuurlijk goed laten vervoeren. Daarom is het van belang om een partij te zoeken die je vertrouwt. Je zult merken dat je een fijner gevoel hebt bij een bedrijf dat je vertrouwt dan bij een bedrijf waar je twijfels bij hebt. Daarnaast is het belangrijk om een partij te zoeken die bij jou in de buurt zit. Jouw bedrijf bevindt zich in de buurt van Gent? Dan is een verhuisfirma in gent de meest logische optie voor jou. 

Daarnaast is het verstandig om de voor- en nadelen van verschillende bedrijven te vergelijken. Welke kosten rekenen ze? Op welke termijn kunnen zij dingen voor jou oppakken? Hierbij kan het inschakelen van bekenden goed van pas komen. Door te checken bij bekenden of zij positieve ervaringen bij een bedrijf hebben, kun je de keuze sneller maken. 

Zorg voor een duidelijk planning

Een tip die we je echt niet willen onthouden, is dat je een duidelijke planning op dient te stellen. Zorg dat je hierbij zo gedetailleerd mogelijk denkt. De kleine details gaan er namelijk voor zorgen of de verhuizing juist wel of niet op rolletjes gaat verlopen. Het laatste dat je wilt, is dat je verhuizing in de soep loopt omdat je planning niet klopt. Denk hier dus goed over na!

Ben je er helemaal klaar voor?

En ben jij er helemaal uit? Weet je ondertussen voor welke verhuisfirma je gaat? Wij hopen dat we je hebben kunnen helpen met ideeën voor het overgaan naar jouw nieuwe werkruimte. Een belangrijke tip die we je vooral willen geven: vergeet niet te genieten. Een zakelijke verhuizing is namelijk iets wat je door hard werken hebt kunnen bereiken.


Laatste artikels over Vastgoed

Prijzen vastgoed flink in de lift

16 oktober 2021

Uit de notarisbarometer blijkt dat de prijs voor een woonhuis in de eerste negen maanden van dit jaar al met gemiddeld 6,7% is gestegen.
Lees meer


Gemiddelde huurprijs appartement stijgt boven 750 euro

15 augustus 2021

Uit de CIB Huurbarometer blijkt dat de prijzen van alle soorten huurwoningen blijven stijgen.
Lees meer


'Bewezen rendement' bij hotelvastgoed bleek niet realistisch

10 juli 2021

De groep Cayman is door de rechter veroordeeld voor bedrog bij het verkopen van hotelkamers voor Ibis in Aalst.
Lees meer


Verhuur studentenkamers loopt als een trein

30 april 2021

Uit een mededeling van de beursgenoteerde kotbaas Xior blijkt dat de studentenkamers erg gegeerd zijn.
Lees meerPopulair op Financeinfo.be

Bitvavo
  • Koop, verkoop en bewaar meer dan 150 digitale valuta bij de grootste en goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland.
  • Bitvavo bezoeken