Waarschuwing

  • De waarde van uw virtuele munten kan sterk op en neer gaan, en het door u belegde bedrag kan integraal verloren gaan;
  • De virtuele munten zijn niet gedekt door de garantieregelingen voor bankdeposito’s;
  • Op de markt van de virtuele munten is geen enkel wettelijk mechanisme beschikbaar waarmee marktmanipulatie of misbruik van voorkennis kan worden vermeden;
  • De virtuele munten zijn volledig afhankelijk van een specifieke computertechnologie en -infrastructuur, die in bepaalde gevallen zeer recent ontwikkeld en nog onvoldoende getest kan zijn;
  • Bij verlies van de identificatiecode die of het wachtwoord dat toegang verleent tot de virtuele portefeuille waarin de virtuele munten zijn opgeslagen, zullen die munten definitief verloren zijn;
  • Virtuele munten worden thans beperkt als betaalmiddel aanvaard, en in de meeste landen bestaat er geen enkele wettelijke verplichting om ze te aanvaarden;
  • Voor meer informatie over de risico’s die aan een belegging in virtuele munten verbonden zijn, raden wij u aan de Wikifin-pagina ‘Wat is een cryptomunt?’ te lezen.

Deze website is gratis voor bezoekers. Om deze gratis dienst te kunnen aanbieden krijgen we een compensatie, commissie of advertentie vergoeding van de diensten of producten die op deze website vermeld worden.

Je bent hier: Home > Nieuws > Zakelijk verhuizen? Dit moet je geregeld hebben

Zakelijk verhuizen? Dit moet je geregeld hebben

Zakelijk verhuizen? Dit moet je geregeld hebben

07 november 2021 - door Redactie

Je kijkt tevreden om je heen en je ziet dat je bedrijf de laatste tijd een ontzettend grote groei heeft doorgemaakt...

Afgelopen tijd heb je zowel de omzet als het aantal personeelsleden sterk zien groeien. Dit is iets wat natuurlijk elke ondernemer graag wil, maar wat nu? De huidige locatie begint al snel te klein te worden. Je ontkomt er dus niet aan, die zakelijke verhuizing moet plaats gaan vinden. Maar wat komt hier eigenlijk allemaal bij kijken? Het allerbelangrijkste is in elk geval het overhuizen. Daarom leggen wij in dit artikel uit waar je op moet letten. Benieuwd naar wat hierbij komt kijken? Lees dan snel verder!

Welke verhuisfirma is geschikt voor jouw bedrijf?

Als ondernemer wil je jouw kostbare spullen natuurlijk goed laten vervoeren. Daarom is het van belang om een partij te zoeken die je vertrouwt. Je zult merken dat je een fijner gevoel hebt bij een bedrijf dat je vertrouwt dan bij een bedrijf waar je twijfels bij hebt. Daarnaast is het belangrijk om een partij te zoeken die bij jou in de buurt zit. Jouw bedrijf bevindt zich in de buurt van Gent? Dan is een verhuisfirma in gent de meest logische optie voor jou. 

Daarnaast is het verstandig om de voor- en nadelen van verschillende bedrijven te vergelijken. Welke kosten rekenen ze? Op welke termijn kunnen zij dingen voor jou oppakken? Hierbij kan het inschakelen van bekenden goed van pas komen. Door te checken bij bekenden of zij positieve ervaringen bij een bedrijf hebben, kun je de keuze sneller maken. 

Zorg voor een duidelijk planning

Een tip die we je echt niet willen onthouden, is dat je een duidelijke planning op dient te stellen. Zorg dat je hierbij zo gedetailleerd mogelijk denkt. De kleine details gaan er namelijk voor zorgen of de verhuizing juist wel of niet op rolletjes gaat verlopen. Het laatste dat je wilt, is dat je verhuizing in de soep loopt omdat je planning niet klopt. Denk hier dus goed over na!

Ben je er helemaal klaar voor?

En ben jij er helemaal uit? Weet je ondertussen voor welke verhuisfirma je gaat? Wij hopen dat we je hebben kunnen helpen met ideeën voor het overgaan naar jouw nieuwe werkruimte. Een belangrijke tip die we je vooral willen geven: vergeet niet te genieten. Een zakelijke verhuizing is namelijk iets wat je door hard werken hebt kunnen bereiken.


Laatste artikels over algemene info

Succesvol werken in de voedselsector

17 april 2023

Een baan op topniveau in de voedselsector is bijna een garantie op een levenslange carrière, als je tenminste wilt werken in een sector die hard aan het werk is om zichzelf te vernieuwen.
Lees meer


De juiste relatiegeschenken voor zakelijke relaties

28 maart 2023

Wie binnen de financiële sector werkt, weet dat het geven van relatiegeschenken belangrijke onderdelen zijn van het bouwen en onderhouden van klantrelaties en zakelijke banden.
Lees meer


Wat is beter? Online of fysiek boekhouding volgen?

16 februari 2023

Voor beide methoden valt veel te zeggen, daarom is het van belang om te weten wat beide soorten precies inhouden en wat de voordelen van beide zijn.
Lees meer


Digitaal verzekeren: zijn er voordelen ten opzichte van de traditionele verzekeringsmakelaars?

15 februari 2023

Digitaal verzekeren, het klinkt ons soms nog onwennig in de oren. Niet te verbazen, want wij Belgen houden vaak vast aan wat we kennen.
Lees meer


Wat kan je doen bij een snelheidsovertreding?

22 november 2022

Krijg je een snelheidsovertreding in de bus van de politie? Zo moet je bijvoorbeeld een geldboete betalen, maar ook een rijverbod kan ingevoerd worden.
Lees meer


Hoe zichtbaar is jouw webshop op het world wide web?

21 oktober 2022

Bedrijven spenderen gigantische budgetten aan marketing. Terecht, want goede marketing loont.
Lees meer


Dit zijn de verschillende manieren om beter te worden in boekhouden

20 oktober 2022

Wil je bijleren in boekhouden? Er bestaan verschillende methodes om dit te bereiken.
Lees meer


Ook FBI waarschuwt voor scams met crypto

10 oktober 2022

De FBI waarschuwt mensen voor scams met crypto. Deze noemen ze ook wel ‘varken slachting’.
Lees meer



Populair op Financeinfo.be



ADVERTENTIE

Bitvavo
  • Koop, verkoop en bewaar meer dan 190 digitale valuta* bij de grootste cryptocurrency exchange van Nederland.
  • Bitvavo bezoeken »

  • * Virtuele munten, reële risico’s. De enige garantie in crypto is het risico.