Je bent hier: Home > Nieuws > Zakelijk verhuizen? Dit moet je geregeld hebben

Zakelijk verhuizen? Dit moet je geregeld hebben

Zakelijk verhuizen? Dit moet je geregeld hebben

07 november 2021

Je kijkt tevreden om je heen en je ziet dat je bedrijf de laatste tijd een ontzettend grote groei heeft doorgemaakt...

Afgelopen tijd heb je zowel de omzet als het aantal personeelsleden sterk zien groeien. Dit is iets wat natuurlijk elke ondernemer graag wil, maar wat nu? De huidige locatie begint al snel te klein te worden. Je ontkomt er dus niet aan, die zakelijke verhuizing moet plaats gaan vinden. Maar wat komt hier eigenlijk allemaal bij kijken? Het allerbelangrijkste is in elk geval het overhuizen. Daarom leggen wij in dit artikel uit waar je op moet letten. Benieuwd naar wat hierbij komt kijken? Lees dan snel verder!

Welke verhuisfirma is geschikt voor jouw bedrijf?

Als ondernemer wil je jouw kostbare spullen natuurlijk goed laten vervoeren. Daarom is het van belang om een partij te zoeken die je vertrouwt. Je zult merken dat je een fijner gevoel hebt bij een bedrijf dat je vertrouwt dan bij een bedrijf waar je twijfels bij hebt. Daarnaast is het belangrijk om een partij te zoeken die bij jou in de buurt zit. Jouw bedrijf bevindt zich in de buurt van Gent? Dan is een verhuisfirma in gent de meest logische optie voor jou. 

Daarnaast is het verstandig om de voor- en nadelen van verschillende bedrijven te vergelijken. Welke kosten rekenen ze? Op welke termijn kunnen zij dingen voor jou oppakken? Hierbij kan het inschakelen van bekenden goed van pas komen. Door te checken bij bekenden of zij positieve ervaringen bij een bedrijf hebben, kun je de keuze sneller maken. 

Zorg voor een duidelijk planning

Een tip die we je echt niet willen onthouden, is dat je een duidelijke planning op dient te stellen. Zorg dat je hierbij zo gedetailleerd mogelijk denkt. De kleine details gaan er namelijk voor zorgen of de verhuizing juist wel of niet op rolletjes gaat verlopen. Het laatste dat je wilt, is dat je verhuizing in de soep loopt omdat je planning niet klopt. Denk hier dus goed over na!

Ben je er helemaal klaar voor?

En ben jij er helemaal uit? Weet je ondertussen voor welke verhuisfirma je gaat? Wij hopen dat we je hebben kunnen helpen met ideeën voor het overgaan naar jouw nieuwe werkruimte. Een belangrijke tip die we je vooral willen geven: vergeet niet te genieten. Een zakelijke verhuizing is namelijk iets wat je door hard werken hebt kunnen bereiken.


Laatste artikels over Vastgoed

Belgische huizenmarkt is ruim 8% overgewaardeerd

12 mei 2022

Globaal gezien is de markt wat overgewaardeerd, hoewel er in bepaalde gemeenten onderwaarderingen zijn.
Lees meer


Logistieke gebouwen – het vastgoed van de toekomst?

01 april 2022

Heb jij al gehoord van logistieke panden? Wat houden die precies in en kan je er als particulier ook in investeren? In dit artikel vertellen we je er alles over. 
Lees meer


Kies voor zon, sfeer en zonwering

03 maart 2022

Als het regent dan wordt er geklaagd dat de zon niet schijnt. Als het dan een keer zonnig is dan blijven we binnen omdat het zo heet is op het terras.
Lees meer


Lagere registratierechten: vastgoedkopers willen akte uitstellen

12 december 2021

Vanaf 1 januari betaal je slechts 3% registratierechten in plaats van 6%. Zo'n 4 op de 10 kopers proberen dan ook de ondertekening van de akte uit te stellen.
Lees meerPopulair op Financeinfo.be

Bitvavo
  • Koop, verkoop en bewaar meer dan 175 digitale valuta bij de grootste en goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland.
  • Bitvavo bezoeken