Waarschuwing

  • De waarde van uw virtuele munten kan sterk op en neer gaan, en het door u belegde bedrag kan integraal verloren gaan;
  • De virtuele munten zijn niet gedekt door de garantieregelingen voor bankdeposito’s;
  • Op de markt van de virtuele munten is geen enkel wettelijk mechanisme beschikbaar waarmee marktmanipulatie of misbruik van voorkennis kan worden vermeden;
  • De virtuele munten zijn volledig afhankelijk van een specifieke computertechnologie en -infrastructuur, die in bepaalde gevallen zeer recent ontwikkeld en nog onvoldoende getest kan zijn;
  • Bij verlies van de identificatiecode die of het wachtwoord dat toegang verleent tot de virtuele portefeuille waarin de virtuele munten zijn opgeslagen, zullen die munten definitief verloren zijn;
  • Virtuele munten worden thans beperkt als betaalmiddel aanvaard, en in de meeste landen bestaat er geen enkele wettelijke verplichting om ze te aanvaarden;
  • Voor meer informatie over de risico’s die aan een belegging in virtuele munten verbonden zijn, raden wij u aan de Wikifin-pagina ‘Wat is een cryptomunt?’ te lezen.

Je bent hier: Home > Nieuws > Welke hulpmiddelen zijn er voor ondernemers?

Welke hulpmiddelen zijn er voor ondernemers?

Welke hulpmiddelen zijn er voor ondernemers?

24 oktober 2022 - door Redactie

Als ondernemer kan het leven soms flink zwaar zijn. Alle motivatie moet immers uit jezelf komen om succes met je bedrijf te halen.

Gelukkig zijn er echter meer dan genoeg hulpmiddelen te vinden die je zowel tijd als geld besparen. Ben jij nieuwsgierig naar welke hulpmiddelen dit precies zijn? In deze blog lichten we de vier belangrijkste soorten hulpmiddelen voor ondernemers toe. Op deze manier wordt het dagelijkse leven voor je bedrijf ineens een stuk eenvoudiger.

Voorkom fouten door middel van een boekhoudprogramma

In de eerste plaats is een boekhoudprogramma een uitstekend hulpmiddel voor ondernemers. Helaas ontkomen we er niet aan; elk jaar weer moet men belastingaangifte doen. Dit kan veel tijd in beslag nemen. Daarnaast kan een boete opgelegd worden indien de aangifte niet juist is. Daarom zijn boekhoudprogramma’s een uitstekend hulpmiddel om ervoor te zorgen dat je aangifte foutloos is. 

Websitebouwers

Een ander handig hulpmiddel voor ondernemers is een websitebouwer. Websitebouwers zijn, zoals de naam al in feite zegt, programma’s die je helpen met het bouwen van een website. Elk bedrijf dient tegenwoordig een website te hebben, maar het is lastig om zelf een webpagina bij elkaar te coderen. Daarnaast is het huren van een web developer meestal erg duur. Gelukkig kun je met een websitebouwer deze kwesties omzeilen. Met hun eenvoudige software heb je binnen mum van tijd een mooie website gebouwd.

Marketing software 

Het derde hulpmiddel voor ondernemers die we willen benoemen, is marketing software. Marketing software is een speciaal soort software dat je kan helpen om meer klanten te vinden. Dit doet deze software door bijvoorbeeld handige sleutelwoorden mee te geven voor blogs die je wilt schrijven of door een analyse te maken van hoeveel gebruikers je website heeft. Wanneer je competent bent op het gebied van marketing, kan een hulpmiddel als deze zeker van waarde zijn.

Beeldbanken

Tot slot kunnen beeldbanken ook een uitstekend hulpmiddel zijn voor ondernemers. Als ondernemer wil je een bepaald gevoel oproepen bij klanten die op je website terechtkomen of ingeschreven zijn voor je nieuwsbrief. Foto’s of afbeeldingen kunnen bijdragen aan het opwekken van het juiste gevoel. Bij beeldbanken heb je toegang tot miljoenen foto’s, waardoor je altijd eentje kunt vinden die aan jouw eisen voldoet. Onderschat daarom zeker niet hoe toepasbaar beeldbanken zijn.

Al met al zijn er dus meer dan genoeg belangrijke hulpmiddelen voor ondernemers te vinden. Maak gebruik van de hulpmiddelen die jij denkt nodig te hebben zodat jij jouw onderneming laat floreren.


Laatste artikels over Algemene tips

Succesvol werken in de voedselsector

17 april 2023

Een baan op topniveau in de voedselsector is bijna een garantie op een levenslange carrière, als je tenminste wilt werken in een sector die hard aan het werk is om zichzelf te vernieuwen.
Lees meer


Inzetten op groen

01 november 2022

Ben jij een bedrijfsleider die de toekomststrategie verder probeert te ontwikkelen? Dan heb je vast al eens gehoord van alle mogelijke duurzame investeringen die je met je bedrijf kunt maken.
Lees meer


Wat is financiële intelligentie?

23 oktober 2022

We kennen vast allemaal wel iemand die heel intelligent is. Althans dat zeggen we toch wanneer we horen dat iemand goed is in wiskunde of zeer snel sudoku’s kan oplossen.
Lees meer


Hoe zichtbaar is jouw webshop op het world wide web?

21 oktober 2022

Bedrijven spenderen gigantische budgetten aan marketing. Terecht, want goede marketing loont.
Lees meerPopulair op Financeinfo.be

ADVERTENTIE

Bitvavo
  • Koop, verkoop en bewaar meer dan 175 digitale valuta* bij de grootste en goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland.
  • Bitvavo bezoeken »

  • * Virtuele munten, reële risico’s. De enige garantie in crypto is het risico.