Waarschuwing

  • De waarde van uw virtuele munten kan sterk op en neer gaan, en het door u belegde bedrag kan integraal verloren gaan;
  • De virtuele munten zijn niet gedekt door de garantieregelingen voor bankdeposito’s;
  • Op de markt van de virtuele munten is geen enkel wettelijk mechanisme beschikbaar waarmee marktmanipulatie of misbruik van voorkennis kan worden vermeden;
  • De virtuele munten zijn volledig afhankelijk van een specifieke computertechnologie en -infrastructuur, die in bepaalde gevallen zeer recent ontwikkeld en nog onvoldoende getest kan zijn;
  • Bij verlies van de identificatiecode die of het wachtwoord dat toegang verleent tot de virtuele portefeuille waarin de virtuele munten zijn opgeslagen, zullen die munten definitief verloren zijn;
  • Virtuele munten worden thans beperkt als betaalmiddel aanvaard, en in de meeste landen bestaat er geen enkele wettelijke verplichting om ze te aanvaarden;
  • Voor meer informatie over de risico’s die aan een belegging in virtuele munten verbonden zijn, raden wij u aan de Wikifin-pagina ‘Wat is een cryptomunt?’ te lezen.

Je bent hier: Home > Nieuws > De top 5 beleggen apps

De top 5 beleggen apps

De top 5 beleggen apps

20 maart 2023 - door Redactie

Beleggen is de afgelopen jaren steeds populairder geworden en met de opkomst van beleggen apps wordt het nog gemakkelijker om te investeren in verschillende markten en producten.

Hieronder vind je de top 5 beleggen apps van beleggenapps.nl die momenteel beschikbaar zijn: Degiro, Bux zero, Mexem, Etoro, en Plus500. Lees verder om meer te leren over deze apps!

Degiro

Degiro is een Nederlandse app voor mobiel beleggen en is opgericht in 2013. De app is vooral populair vanwege de lage transactiekosten en het brede scala aan beleggingsproducten die beschikbaar zijn. Degiro biedt toegang tot meer dan 50 beurzen wereldwijd en beleggers kunnen handelen in aandelen, obligaties, ETF's, opties en futures. Een voordeel van Degiro is de lage kostenstructuur. De app biedt een transparante prijsstructuur en rekent geen hoge commissies voor het uitvoeren van transacties. Dit betekent dat beleggers meer geld overhouden om te investeren in de markten en hun beleggingsportefeuille te laten groeien. Lees ook de blog voor de ondernemer om erachter te komen hoe je deze apps als ondernemer kunt gebruiken.

Bux zero

Bux zero is een Nederlandse app voor mobiel beleggen die commissievrij beleggen mogelijk maakt. De app is opgericht in 2019 en biedt toegang tot verschillende markten, waaronder aandelen, ETF's en cryptocurrencies. Een van de grootste voordelen van Bux zero is de commissievrije structuur. Beleggers kunnen gratis transacties uitvoeren en betalen geen kosten voor het aanhouden van een account. Dit betekent dat beleggers meer geld overhouden om te investeren in de markten en hun rendement te maximaliseren. Bux zero heeft ook een eenvoudig en intuïtief ontwerp waarmee beleggers snel en gemakkelijk transacties kunnen uitvoeren en hun beleggingsportefeuille kunnen volgen. De app biedt real-time informatie over markttrends en de prestaties van beleggingsproducten. Beleggers kunnen hun portefeuille volgen en hun beleggingsdoelen in de gaten houden.

Mexem

Mexem is een app voor beleggers die op zoek zijn naar een breder scala aan beleggingsproducten. De app biedt toegang tot meer dan 100 markten en beleggingsproducten, waaronder aandelen, obligaties, opties en futures. Mexem biedt ook een geavanceerd handelsplatform en tools voor technische analyse. De app is vooral geschikt voor ervaren beleggers die op zoek zijn naar een uitgebreid aanbod aan beleggingsmogelijkheden.

Etoro

Etoro is een wereldwijde app voor mobiel beleggen die is opgericht in 2007. De app is populair vanwege het sociale handelsplatform en de mogelijkheid om te handelen in verschillende beleggingsproducten, waaronder aandelen, cryptocurrencies, ETF's, valuta's en grondstoffen. Een van de grootste voordelen van Etoro is het sociale handelsplatform. beleggers kunnen andere beleggers volgen en hun strategieën kopiëren. Dit betekent dat beleggers kunnen profiteren van de kennis en ervaring van andere beleggers en hun eigen beleggingsportefeuille kunnen diversifiëren. Het sociale handelsplatform biedt ook een discussieforum waar beleggers ideeën kunnen uitwisselen en inzichten kunnen delen.

Plus500

Plus500 is een app die vooral geschikt is voor ervaren beleggers vanwege de geavanceerde handelsmogelijkheden. De app biedt toegang tot verschillende markten en producten, waaronder aandelen, obligaties, ETF's en meer. Plus500 heeft ook geavanceerde handelstools en biedt real-time informatie over markttrends en prestaties van beleggingsproducten. De app is niet geschikt voor beginnende beleggers vanwege de complexiteit van het handelsplatform. Deze top 5 beleggen apps bieden een breed scala aan mogelijkheden voor verschillende soorten beleggers. Het is belangrijk om rekening te houden met je persoonlijke beleggingsdoelen en ervaringsniveau bij het kiezen van een app. Succes!


Laatste artikels over Beleggen

Cryptobroker Litebit gaat sluiten

23 mei 2023

De Nederlandse cryptobroker Litebit ziet geen toekomst weggelegd voor zichzelf. De klanten wordt aangeraden over te stappen naar Bitvavo.
Lees meer


Geld van klanten zit vast op Belgisch cryptoplatform bit4you

28 april 2023

Het crypto platform bit4you heeft de activiteiten stopgezet omdat een belangrijke partner failliet dreigt te gaan.
Lees meer


Bitcoin opnieuw boven 30.000 dollar

13 april 2023

De bitcoin koers is dit jaar al flink gestegen. Tegenover de start van het jaar loopt de winst al op tot meer dan 80%.
Lees meer


Ondanks cryptowinter blijven Belgen geloven in virtuele munten

22 maart 2023

De meeste beleggers beschouwen de forse koersdalingen op de cryptomarkt als een tijdelijke correctie. Dat blijkt uit een onderzoek van de FSMA in samenwerking met IPSOS.
Lees meerPopulair op Financeinfo.be

ADVERTENTIE

Bitvavo
  • Koop, verkoop en bewaar meer dan 175 digitale valuta* bij de grootste en goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland.
  • Bitvavo bezoeken »

  • * Virtuele munten, reële risico’s. De enige garantie in crypto is het risico.