Waarschuwing

  • De waarde van uw virtuele munten kan sterk op en neer gaan, en het door u belegde bedrag kan integraal verloren gaan;
  • De virtuele munten zijn niet gedekt door de garantieregelingen voor bankdeposito’s;
  • Op de markt van de virtuele munten is geen enkel wettelijk mechanisme beschikbaar waarmee marktmanipulatie of misbruik van voorkennis kan worden vermeden;
  • De virtuele munten zijn volledig afhankelijk van een specifieke computertechnologie en -infrastructuur, die in bepaalde gevallen zeer recent ontwikkeld en nog onvoldoende getest kan zijn;
  • Bij verlies van de identificatiecode die of het wachtwoord dat toegang verleent tot de virtuele portefeuille waarin de virtuele munten zijn opgeslagen, zullen die munten definitief verloren zijn;
  • Virtuele munten worden thans beperkt als betaalmiddel aanvaard, en in de meeste landen bestaat er geen enkele wettelijke verplichting om ze te aanvaarden;
  • Voor meer informatie over de risico’s die aan een belegging in virtuele munten verbonden zijn, raden wij u aan de Wikifin-pagina ‘Wat is een cryptomunt?’ te lezen.

Je bent hier: Home > Spaarrekeningen > Spaarrekeningen vergelijken > Trade Republic

Trade Republic

Vaste looptijd? Neen, spaargeld is steeds opvraagbaar.

Totale rente: 1.4%

Basisrente: 1.4 %

Trade Republic is een beleggingsplatform dat een jaarlijkse rente geeft op het niet-geïnvesteerde kassaldo voor alle klanten.

Er zijn geen aanvullende voorwaarden en klanten zijn niet verplicht om te beleggen in aandelen. Wel is er een maximale storting van 50.000 euro.

Klanten die een rekening openen bij Trade Republic moeten deze melden aan het CAP, gezien het over een buitenlandse rekening gaat.

Op de rente inkomsten is roerende voorheffing verschuldigd van 30%. Een geafficheerde rente van 2% komt dus netto uit op 1,4%.

Bezoek website

Over Trade Republic

Trade Republic is een broker voor aandelen die ook een royale rente geeft op hun rekeningen.

Trade Republic is een beleggingsplatform dat ook rente geeft. Geld op rekeningen is beschermd tot 100.000 euro en je bent niet verplicht om aandelen te kopen.

Meer info op de Trade Republic website

Aangeboden spaarformules

Naam rekening Basisrente Aangroeipremie Totale rente Meer info
Trade Republic 1.4 % - 1.4 % Meer
info

Populair op Financeinfo.be

ADVERTENTIE

Bitvavo
  • Koop, verkoop en bewaar meer dan 175 digitale valuta* bij de grootste en goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland.
  • Bitvavo bezoeken »

  • * Virtuele munten, reële risico’s. De enige garantie in crypto is het risico.