Je bent hier: Home > Vastgoed > Investeren > Holiday Suites Zeebrugge Business flats

Holiday Suites Zeebrugge Business flats

Doe een beroep op een onafhankelijke expert vooraleer effectief tot aankoop over te gaan en beoordeel elk voorstel kritisch, zeker als er uitgepakt wordt met 'gegarandeerde rendementen' van 5% of meer, wat doorgaans niet realistisch is.Holiday Suites Zeebrugge ligt op een boogscheut van de jachthaven. Dankzij de verhuurservice kan het pand zoveel mogelijk opbrengsten genereren.

Dankzij vaste contracten met de haven is de bezetting gegarandeerd. De laatste jaren lag de bezetting op meer dan 80% en als investeerder deel je mee in de winst van alle appartementen, net zoals bij investeringen in een hotelkamer.

Informatie aanvragen

Alle Verhuur aan expats projecten

  • Instap vanaf: €196.200
  • Een vastgoedproject op een AAA-locatie in de vijfhoek van Brussel. Voor de 26 appartementen is er een all-in verhuurdienst zodat je zorgeloos kan genieten van de huuropbrengsten. Lees meer
  • Holiday Suites Zeebrugge ligt op een boogscheut van de jachthaven. Dankzij de verhuurservice kan het pand zoveel mogelijk opbrengsten genereren. Lees meer

Populair op Financeinfo.be

Bitvavo
  • Koop, verkoop en bewaar meer dan 175 digitale valuta bij de grootste en goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland.
  • Bitvavo bezoeken