Je bent hier: Home > Vastgoed > Investeren > Verhuurgarantie Chateau Residenties

Verhuurgarantie Chateau Residenties

Soort: Sociale woning

Instap: vanaf € 143.500

Bezoek projectwebsite


Koop nu vastgoed op strategische centrumlocaties in Oostende. Het sociaal verhuurkantoor zorgt ervoor dat jouw pand verhuurd is en je hebt een inkomstengarantie van 9, 15 of 27 jaren.

Er is een grote nood aan sociale woningen. In Oostende staan honderden mensen op de wachtlijsten. Je kan met deze formule investeren in woningen of appartementen en deze meteen verhuren aan een sociaal verhuurkantoor, die de woningen zal verhuren aan de eigenlijke gebruikers.

Het sociaal verhuurkantoor zorgt voor alle rompslomp, je hebt dus geen last met wanbetalers en dergelijke. De huurprijs ligt natuurlijk iets lager dan wat je zelf zou kunnen krijgen, maar hier tegenover staan gegarandeerde maandelijkse inkomsten waar je geen enkele moeite moet voor doen, tot 500 euro per maand.

Informatie aanvragen

Alle Sociale woning projecten

  • Instap vanaf: €143.500
  • Koop nu vastgoed op strategische centrumlocaties in Oostende. Het sociaal verhuurkantoor zorgt ervoor dat jouw pand verhuurd is en je hebt een inkomstengarantie van 9, 15 of 27 jaren. Lees meer
  • Instap vanaf: €124.500
  • Door te investeren in sociale huurappartementen krijg je gegarandeerde huurinkomsten, tot 450 euro per maand. En dit gedurende 9, 15 of 27 jaren. Lees meer