Je bent hier: Home > Vastgoed > Investeren > Verhuurgarantie Blankenberge

Verhuurgarantie Blankenberge

Soort: Sociale woning

Instap: vanaf € 124.500

Bezoek projectwebsite


Door te investeren in sociale huurappartementen krijg je gegarandeerde huurinkomsten, tot 450 euro per maand. En dit gedurende 9, 15 of 27 jaren.

Er is een groot tekort aan sociale woningen. In Blankenberge staan meer dan 3.000 mensen op een wachtlijst voor een appartement. Investeer daarom in appartementen die meteen gehuurd worden door een sociaal verhuurkantoor. Zij zorgen voor de verhuur aan de sociale huurders.

Omdat het sociaal verhuurkantoor jouw huurder is ben je dus zeker van de maandelijkse inkomsten, zelfs wanneer je woning niet verhuurd is. Je geniet van extra fiscale voordelen, bent zelf niet verantwoordelijk voor herstellingen en moet geen 2e verblijfstaks betalen.

Informatie aanvragen

Alle Sociale woning projecten

  • Instap vanaf: €143.500
  • Koop nu vastgoed op strategische centrumlocaties in Oostende. Het sociaal verhuurkantoor zorgt ervoor dat jouw pand verhuurd is en je hebt een inkomstengarantie van 9, 15 of 27 jaren. Lees meer
  • Instap vanaf: €124.500
  • Door te investeren in sociale huurappartementen krijg je gegarandeerde huurinkomsten, tot 450 euro per maand. En dit gedurende 9, 15 of 27 jaren. Lees meer