Je bent hier: Home > Verzekeringen > Fietsverzekering

Fietsverzekering

Net een dure fiets gekocht? Een stadsfiets, elektrische fiets of mountainbike? Overweeg dan een omniumverzekering voor jouw fiets. Zo ben je verzekerd tegen diefstal en schade. En voor de prijs van de verzekering hoef je het helemaal niet te laten.

In België worden veel fietsen gestolen, jaarlijks gaat het volgens de politie over meer dan 30 000 fietsen. Veel diefstallen worden echter niet gemeld aan de politie, dus het werkelijk aantal diefstallen zal nog hoger liggen. Wie geluk heeft kan zijn fiets terugvinden op de website gevondenfietsen.be, maar de meeste dure fietsen worden helaas nooit terug aan de eigenaar bezorgd. Zeker bij de duurdere fietsen gaat het voor de eigenaars vaak over een kleine financiële ramp. Een fietsverzekering is daarom erg aan te raden, de premie ligt laag en de verzekering geeft je veel voordelen.

Fietsomnium en fietsbijstand van DVV

DVV heeft een fietsverzekering die voor een wereldwijde dekking zorgt. Bij diefstal krijg je geld terugbetaald waarmee je een nieuwe fiets kan kopen. Schade wordt vergoed vanaf 100 euro. De verzekering kost slechts 35 euro per persoon per jaar. Een gezin kan de verzekering onderschrijven voor slechts 65 euro per jaar. Meer info over de DVV fietsverzekering.

Fietsbijstand Image Banner 300 x 250

Gratis nieuwsbrief

Vul uw e-mail adres in
om onze nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres: