Je bent hier: Home > Nieuws > Veilig op reis met Bitcoin als injectiemiddel

Veilig op reis met Bitcoin als injectiemiddel

Veilig op reis met Bitcoin als injectiemiddel

06 april 2020

Als jij constant aan het dagdromen bent om de wereld rond te kunnen reizen en daarbij ook nog eens regelmatig last krijgt van jeukende voeten, dan heb je waarschijnlijk last van reislust.

Reizen is natuurlijk absoluut de moeite waard, zeker als je het kan doen, maar wat is de reden waarom wij (bijna) allemaal zo graag reizen? Welnu, het blijkt dat er schijnbaar een behoorlijk wetenschappelijke reden is dat onze koffer altijd klaar staat.

Maar jezelf compleet overgeven aan deze bijzonder sterke drang om te reizen kost vaak net even wat meer dan dat er direct op onze spaarrekening beschikbaar is.

bitcoinacceptedhere.jpg

Bron: Pixabay.com

Financieel injectiemiddel

Wij hebben vandaag de dag met Bitcoin gelukkig een prettig modern injectiemiddel die een aangenaam inkomen mogelijk maakt. En je hoeft ook nog niet eens zo heel lang te wachten om hiermee rendement te boeken, want zijn volatiel karakter maakt dit zelfs met daghandel heel goed mogelijk.

Beleggen is op momenteel zonder meer de juiste weg om geld te verzamelen, want sparen bij de bank is op dit moment van de zotte. Zij geven jou op dit ogenblik weinig tot helemaal geen rente.

Met een beetje geluk krijg je namelijk 1% rente op jouw spaargeld. Op een bedrag van 1.000 euro ontvang jij dan dus slechts 10 euro aan rente per jaar. Er moet dan wel heel veel geld op jouw spaarrekening staan alvorens jij met dit rendement wat leuks kan doen!

Beleggen in Bitcoin is ook veel hipper, opwinderder plus moderner dan het ouderwetse sparen, en het is dan ook niet voor niets dat een hele rits beroemdheden deze cryptovaluta reeds bemachtigd hebben om daarmee tevens de bijbehorende coole cultuurstatus binnen te halen.

En hoewel niemand echt de toekomst van cryptovaluta kan voorspellen, zijn er wel een heleboel cryptogoeroes die beweren dat Bitcoin en de rest van de cryptomarkt de komende jaren enorm in waarde zal stijgen. Bitcoin is volgens velen zeker het harde internetgeld van de toekomst.

Prettig ontwaken

Maar alvorens jij direct al gaat dagdromen over de mogelijkheden van Bitcoin en verre reizen, is het dan ook niet heel verstandig om eveneens even na te denken wat een goede reisbijstandsverzekering voor jou kan betekenen, want zo’n droom mag natuurlijk niet in een nachtmerrie veranderen.

Een reisverzekering verzekert jou namelijk niet alleen voor schade op reis, zoals gestolen bagage, maar dekt veelal ook allerlei medische kosten in het buitenland.

Nadat jij dat allemaal goed realiseert, kan jij vervolgens prettig wegmijmeren over hoe jij met beleggen heel aangenaam kan ontwaken. Want een wel heel bekend liedje beweert namelijk niet voor niets een beetje het volgende over Bitcoin: “De meeste dromen zijn bedrog, maar als ik wakker word naast jou dan droom ik nog!”


Laatste artikels over Beleggen

Goedgelovige Belgen laten zich oplichten met cryptomunten

08 mei 2020

Vorig jaar verloren de Belgen minstens 3 miljoen euro omdat ze een graantje wilden meepikken van de stijging van de bitcoin.
Lees meer


Starten met beleggen? Tips en trucs

04 maart 2020

Ontdek wat u moet weten om effectief te beleggen aan de hand van deze tips en houvasten voor beginners.
Lees meer


Belgen willen beleggen in cryptocurrency maar laten zich oplichten

03 februari 2020

Dat Belgen willen beleggen in cryptocurrency blijkt uit een waarschuwing van de FSMA. Tussen 2017 en 2019 verloren goedgelovige beleggers zo'n 5 miljoen euro aan fraudeurs.
Lees meer


Onstabiel fiscaal klimaat ontmoedigt beleggers

27 januari 2020

Uit cijfers van Euronext Brussel blijkt dat de kleine belegger het laat afweten. De handel in de Bel Small index, die kleine bedrijven bevat, daalde met maar liefst 26%.
Lees meerPopulair op Financeinfo.be
Bitvavo
  • Koop, verkoop en bewaar meer dan 50 digitale valuta bij de grootste en goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland.
  • Bitvavo bezoeken