Waarschuwing

  • De waarde van uw virtuele munten kan sterk op en neer gaan, en het door u belegde bedrag kan integraal verloren gaan;
  • De virtuele munten zijn niet gedekt door de garantieregelingen voor bankdeposito’s;
  • Op de markt van de virtuele munten is geen enkel wettelijk mechanisme beschikbaar waarmee marktmanipulatie of misbruik van voorkennis kan worden vermeden;
  • De virtuele munten zijn volledig afhankelijk van een specifieke computertechnologie en -infrastructuur, die in bepaalde gevallen zeer recent ontwikkeld en nog onvoldoende getest kan zijn;
  • Bij verlies van de identificatiecode die of het wachtwoord dat toegang verleent tot de virtuele portefeuille waarin de virtuele munten zijn opgeslagen, zullen die munten definitief verloren zijn;
  • Virtuele munten worden thans beperkt als betaalmiddel aanvaard, en in de meeste landen bestaat er geen enkele wettelijke verplichting om ze te aanvaarden;
  • Voor meer informatie over de risico’s die aan een belegging in virtuele munten verbonden zijn, raden wij u aan de Wikifin-pagina ‘Wat is een cryptomunt?’ te lezen.

Je bent hier: Home > Nieuws > BUX Zero voegt cryptovaluta toe

BUX Zero voegt cryptovaluta toe

BUX Zero voegt cryptovaluta toe

12 januari 2022 - door Redactie

De snelgroeiende app BUX Zero, waarmee je gratis in aandelen kan handelen, voegt nu ook enkele cryptomunten toe.

BUX bezorgt zijn klanten een nieuwe manier om bitcoin te kopen in België. In de beleggingsapp worden zo'n 20 verschillende cryptomunten opgenomen. Klanten kunnen zo vanuit één app gemakkelijk beleggen in aandelen, ETF's en nu ook cryptomunten. Sinds de zomer van 2020 maakt BUX het mogelijk om gratis aandelen te kopen.

"Cryptovaluta zijn hier om te blijven. Om beleggers in staat te stellen een goed gediversifieerd beleggingsportfolio op te bouwen, bieden we ze een zo breed mogelijke selectie producten aan die voor hen van waarde kunnen zijn, zegt Yorick Naeff, CEO van BUX. 

Volgens Naeff horen cryptovaluta thuis in een goed gediversifieerde beleggingsportefeuille, naast aandelen en ETF's. De volatiliteit ligt wel hoger en klanten moeten goed begrijpen welke risico's ze lopen. BUX zal daarom ook informatieve content over crypto op zijn platform beschikbaar maken.

Neobroker

BUX is een snelgroeiende neobroker uit Amsterdam, die al sinds 2014 actief is. BUX is momenteel al actief in heel wat Europese landen en telt zo'n 600.000 klanten. Vooral jonge beleggers worden aangetrokken door de hippe app, maar ook oudere beleggers maken de overstap omwille van de lage tarieven.


Laatste artikels over Beleggen

Cryptobroker Litebit gaat sluiten

23 mei 2023

De Nederlandse cryptobroker Litebit ziet geen toekomst weggelegd voor zichzelf. De klanten wordt aangeraden over te stappen naar Bitvavo.
Lees meer


Geld van klanten zit vast op Belgisch cryptoplatform bit4you

28 april 2023

Het crypto platform bit4you heeft de activiteiten stopgezet omdat een belangrijke partner failliet dreigt te gaan.
Lees meer


Bitcoin opnieuw boven 30.000 dollar

13 april 2023

De bitcoin koers is dit jaar al flink gestegen. Tegenover de start van het jaar loopt de winst al op tot meer dan 80%.
Lees meer


Ondanks cryptowinter blijven Belgen geloven in virtuele munten

22 maart 2023

De meeste beleggers beschouwen de forse koersdalingen op de cryptomarkt als een tijdelijke correctie. Dat blijkt uit een onderzoek van de FSMA in samenwerking met IPSOS.
Lees meer


De top 5 beleggen apps

20 maart 2023

Beleggen is de afgelopen jaren steeds populairder geworden en met de opkomst van beleggen apps wordt het nog gemakkelijker om te investeren in verschillende markten en producten.
Lees meerPopulair op Financeinfo.be

ADVERTENTIE

Bitvavo
  • Koop, verkoop en bewaar meer dan 175 digitale valuta* bij de grootste en goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland.
  • Bitvavo bezoeken »

  • * Virtuele munten, reële risico’s. De enige garantie in crypto is het risico.