Je bent hier: Home > Nieuws > BUX Zero voegt cryptovaluta toe

BUX Zero voegt cryptovaluta toe

BUX Zero voegt cryptovaluta toe

12 januari 2022

De snelgroeiende app BUX Zero, waarmee je gratis in aandelen kan handelen, voegt nu ook enkele cryptomunten toe.

BUX bezorgt zijn klanten een nieuwe manier om bitcoin te kopen in België. In de beleggingsapp worden zo'n 20 verschillende cryptomunten opgenomen. Klanten kunnen zo vanuit één app gemakkelijk beleggen in aandelen, ETF's en nu ook cryptomunten. Sinds de zomer van 2020 maakt BUX het mogelijk om gratis aandelen te kopen.

"Cryptovaluta zijn hier om te blijven. Om beleggers in staat te stellen een goed gediversifieerd beleggingsportfolio op te bouwen, bieden we ze een zo breed mogelijke selectie producten aan die voor hen van waarde kunnen zijn, zegt Yorick Naeff, CEO van BUX. 

Volgens Naeff horen cryptovaluta thuis in een goed gediversifieerde beleggingsportefeuille, naast aandelen en ETF's. De volatiliteit ligt wel hoger en klanten moeten goed begrijpen welke risico's ze lopen. BUX zal daarom ook informatieve content over crypto op zijn platform beschikbaar maken.

Neobroker

BUX is een snelgroeiende neobroker uit Amsterdam, die al sinds 2014 actief is. BUX is momenteel al actief in heel wat Europese landen en telt zo'n 600.000 klanten. Vooral jonge beleggers worden aangetrokken door de hippe app, maar ook oudere beleggers maken de overstap omwille van de lage tarieven.


Laatste artikels over Beleggen

HYPE-investeringen – Waarom je er beter van weg blijft

20 mei 2022

Zo nu en dan hoor je op het nieuws dat een bepaald aandeel blijft boomen.
Lees meer


Paniek in cryptoland – Was dit een bubbel die gebarsten is?

15 mei 2022

Vorige week gingen de cryptomunten in vrije val. Op 4 mei was één Bitcoin nog om en bij de 40.000 dollar waard, terwijl dat op 15 mei slechts 30.000 dollar is.
Lees meer


Saudi Aramco haalt Apple in als meest waardevolle bedrijf van de wereld

13 mei 2022

De Saoedi-Arabische oliegigant Saudi Aramco heeft de plek van Apple van 's werelds meest waardevolle bedrijf overgenomen.
Lees meer


Beleggen voor je kinderen

12 mei 2022

Heel wat mensen starten vandaag al met beleggen voor hun pasgeboren kind.
Lees meer


Elon Musk vindt investeerders die hem helpen met de aankoop van Twitter

10 mei 2022

Miljardair Elon Musk heeft 19 investeerders geselecteerd die hem zullen helpen aan in totaal $ 7,1 miljard.
Lees meerPopulair op Financeinfo.be

Bitvavo
  • Koop, verkoop en bewaar meer dan 175 digitale valuta bij de grootste en goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland.
  • Bitvavo bezoeken