Je bent hier: Home > Nieuws > FCA Bank gaat samenwerken met Mazda

FCA Bank gaat samenwerken met Mazda

FCA Bank gaat samenwerken met Mazda

07 september 2022 - door Redactie

FCA Bank Belgium, gekend van autofinancieringen, gaat nu ook samenwerken met Mazda Motor Belux in België en Luxemburg.   

Wie een nieuwe auto wil kopen, gaat hiervoor vaak op zoek naar een autolening. Je kan hiervoor bij jouw traditionele bankier gaan aankloppen, maar vaak krijg je ook al in de garage informatie over een krediet. FCA Bank Belgium is gespecialiseerd in zulke autoleningen en doet dit bijvoorbeeld al voor merken als Fiat, Abarth, Fiat Professional, Jeep, Maserati en Lotus. 

Mazda Finance

Met Mazda werd nu ook een samenwerking afgesloten. Op deze manier kan Mazda aan de eindgebruiker zowel een auto aanbieden als een financiering, zodat de klant per maand kan betalen. Mazda Finance zal op 1 oktober van start gaan en kan mogelijk een bijdrage leveren aan het marktaandeel van Mazda. Dat bedraagt slechts 1,53% in België op basis van het aantal nieuw geregistreerde voertuigen.

Referentie

FCA Bank werd in 1990 opgericht als samenwerking tussen Fiat Chrysler Automobiles en de Franse bankgroep Crédit Agricole. Ondertussen is de bank actief in 17 Europese landen en Marokko. FCA Bank wil de referentie worden voor wat betreft financiering in de automotive- en mobiliteitssector.


Laatste artikels over Leningen

Een groter deel van ons inkomen gaat naar onze lening

25 september 2022

De huizen zijn de afgelopen jaren een stuk duurder geworden. Afhankelijk van waar je woont of wil wonen, zal je dit jaar maar liefst 10% (of meer) boven op je budget moeten rekenen, in vergelijking met vorig jaar.
Lees meer


Banken staan opnieuw betaalpauze toe

08 september 2022

De coronacrisis is nog niet verteerd of de banken moeten alweer betaalpauzes toestaan, deze keer omwille van de hoge energiekosten.
Lees meer


Stijgende hypotheekrente maakt woning kopen duurder

18 juli 2022

In de afgelopen periode is een groei merkbaar in de hypotheekrente voor het kopen van een nieuwe woning.
Lees meer


3 x waarom je nu een persoonlijke lening kunt afsluiten

26 juni 2022

Twijfel je over het afsluiten van een persoonlijke lening? Een persoonlijke lening afsluiten klinkt misschien spannend, maar deze manier van geld lenen is er niet zomaar.
Lees meerPopulair op Financeinfo.be

Bitvavo
  • Koop, verkoop en bewaar meer dan 175 digitale valuta bij de grootste en goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland.
  • Bitvavo bezoeken