Waarschuwing

  • De waarde van uw virtuele munten kan sterk op en neer gaan, en het door u belegde bedrag kan integraal verloren gaan;
  • De virtuele munten zijn niet gedekt door de garantieregelingen voor bankdeposito’s;
  • Op de markt van de virtuele munten is geen enkel wettelijk mechanisme beschikbaar waarmee marktmanipulatie of misbruik van voorkennis kan worden vermeden;
  • De virtuele munten zijn volledig afhankelijk van een specifieke computertechnologie en -infrastructuur, die in bepaalde gevallen zeer recent ontwikkeld en nog onvoldoende getest kan zijn;
  • Bij verlies van de identificatiecode die of het wachtwoord dat toegang verleent tot de virtuele portefeuille waarin de virtuele munten zijn opgeslagen, zullen die munten definitief verloren zijn;
  • Virtuele munten worden thans beperkt als betaalmiddel aanvaard, en in de meeste landen bestaat er geen enkele wettelijke verplichting om ze te aanvaarden;
  • Voor meer informatie over de risico’s die aan een belegging in virtuele munten verbonden zijn, raden wij u aan de Wikifin-pagina ‘Wat is een cryptomunt?’ te lezen.

Deze website is gratis voor bezoekers. Om deze gratis dienst te kunnen aanbieden krijgen we een compensatie, commissie of advertentie vergoeding van de diensten of producten die op deze website vermeld worden.

Je bent hier: Home > Nieuws > De juiste relatiegeschenken voor zakelijke relaties

De juiste relatiegeschenken voor zakelijke relaties

De juiste relatiegeschenken voor zakelijke relaties

28 maart 2023 - door Redactie

Wie binnen de financiële sector werkt, weet dat het geven van relatiegeschenken belangrijke onderdelen zijn van het bouwen en onderhouden van klantrelaties en zakelijke banden.

Welke geschenken niet alleen gepast en professioneel zijn, maar ook passen binnen de financiële sector lees je hier.

Blijf binnen de richtlijnen

In de financiële sector zijn er vaak strikte regels en richtlijnen voor het geven van relatiegeschenken. Die regels kennen en respecteren kan zowel een goede als een slechte indruk achter laten. Je wilt dus dat de waarde van de geschenken niet te hoog ligt, zodat het niet kan worden begrepen als een poging tot omkoping. Je geeft liever een net iets te goedkoop cadeau dan een te duur.

Kies voor nuttige geschenken

Als je relatiegeschenken gaat uitkiezen denk je best eerst na over wat de ontvanger echt kan gebruiken. Kies voor nuttige dingen zoals pennen, notitieblokjes, en USB-sticks. Binnen de financiële sector kan je echt heel gerichte geschenken gaan geven. Een zakrekenmachientje is bijvoorbeeld handig. Maar ook een bureaulampje, gepersonaliseerde muismatten, koptelefoons, draadloze en draagbare telefoon opladers zijn allemaal slimme relatiegeschenken.

Niet alleen gaat de ontvanger die echt kunnen gebruiken, deze geschenken zijn relatief goedkoop en makkelijk personaliseerbaar. Vergeet niet dat relatiegeschenken vooral een mooie marketingtactiek zijn. Laat bijvoorbeeld pennen met jouw logo bedrukken. Persoonlijke cadeaus werken ook goed omdat ze attent zijn. Boeken die jij interessant vindt over de sector schenken aan een klant toont interesse, bedachtzaamheid en een toewijding aan de sector.

Ga voor duurzaamheid

Duurzame geschenken laten zien dat je als bedrijf oog hebt voor het milieu en dat je bijdraagt aan een duurzamere toekomst. Dat schept vertrouwen langs de ontvangende kant. Zoek het niet te ver, dit kunnen simpelweg cadeaus zijn die herbruikbaar zijn. Laat dan weten dat het duurzame cadeaus zijn met een kaartje of sticker om je boodschap over te brengen. Laat bijvoorbeeld koffietassen bedrukken om het simpel te houden. Dat kan elk kantoor gebruiken, en blijft lang meedraaien. Zo denken mensen geregeld aan jouw bedrijf wanneer ze hun koffietjes drinken op kantoor.

Een knappe verpakking

De presentatie van een geschenk is minstens zo belangrijk als het geschenk zelf. Zorg voor een mooie weergave en een voorstelling op een professionele manier. Ook dit toont bedachtzaamheid en oog voor detail. Een rugzakje met jouw logo of katoenen tas zijn goede voorbeelden. Die zijn opnieuw handig, herbruikbaar, goedkoop, en als het knap ontworpen is ook nog eens wandelende reclame.


Laatste artikels over algemene info

Succesvol werken in de voedselsector

17 april 2023

Een baan op topniveau in de voedselsector is bijna een garantie op een levenslange carrière, als je tenminste wilt werken in een sector die hard aan het werk is om zichzelf te vernieuwen.
Lees meer


Wat is beter? Online of fysiek boekhouding volgen?

16 februari 2023

Voor beide methoden valt veel te zeggen, daarom is het van belang om te weten wat beide soorten precies inhouden en wat de voordelen van beide zijn.
Lees meer


Digitaal verzekeren: zijn er voordelen ten opzichte van de traditionele verzekeringsmakelaars?

15 februari 2023

Digitaal verzekeren, het klinkt ons soms nog onwennig in de oren. Niet te verbazen, want wij Belgen houden vaak vast aan wat we kennen.
Lees meer


Wat kan je doen bij een snelheidsovertreding?

22 november 2022

Krijg je een snelheidsovertreding in de bus van de politie? Zo moet je bijvoorbeeld een geldboete betalen, maar ook een rijverbod kan ingevoerd worden.
Lees meer


Hoe zichtbaar is jouw webshop op het world wide web?

21 oktober 2022

Bedrijven spenderen gigantische budgetten aan marketing. Terecht, want goede marketing loont.
Lees meer


Dit zijn de verschillende manieren om beter te worden in boekhouden

20 oktober 2022

Wil je bijleren in boekhouden? Er bestaan verschillende methodes om dit te bereiken.
Lees meer


Ook FBI waarschuwt voor scams met crypto

10 oktober 2022

De FBI waarschuwt mensen voor scams met crypto. Deze noemen ze ook wel ‘varken slachting’.
Lees meerPopulair op Financeinfo.beADVERTENTIE

Bitvavo
  • Koop, verkoop en bewaar meer dan 190 digitale valuta* bij de grootste cryptocurrency exchange van Nederland.
  • Bitvavo bezoeken »

  • * Virtuele munten, reële risico’s. De enige garantie in crypto is het risico.