Waarschuwing

  • De waarde van uw virtuele munten kan sterk op en neer gaan, en het door u belegde bedrag kan integraal verloren gaan;
  • De virtuele munten zijn niet gedekt door de garantieregelingen voor bankdeposito’s;
  • Op de markt van de virtuele munten is geen enkel wettelijk mechanisme beschikbaar waarmee marktmanipulatie of misbruik van voorkennis kan worden vermeden;
  • De virtuele munten zijn volledig afhankelijk van een specifieke computertechnologie en -infrastructuur, die in bepaalde gevallen zeer recent ontwikkeld en nog onvoldoende getest kan zijn;
  • Bij verlies van de identificatiecode die of het wachtwoord dat toegang verleent tot de virtuele portefeuille waarin de virtuele munten zijn opgeslagen, zullen die munten definitief verloren zijn;
  • Virtuele munten worden thans beperkt als betaalmiddel aanvaard, en in de meeste landen bestaat er geen enkele wettelijke verplichting om ze te aanvaarden;
  • Voor meer informatie over de risico’s die aan een belegging in virtuele munten verbonden zijn, raden wij u aan de Wikifin-pagina ‘Wat is een cryptomunt?’ te lezen.

Deze website is gratis voor bezoekers. Om deze gratis dienst te kunnen aanbieden krijgen we een compensatie, commissie of advertentie vergoeding van de diensten of producten die op deze website vermeld worden.

Je bent hier: Home > Nieuws > Documenten opbergen? Zo vind je ze gemakkelijk terug!

Documenten opbergen? Zo vind je ze gemakkelijk terug!

Documenten opbergen? Zo vind je ze gemakkelijk terug!

25 augustus 2021 - door Redactie

Documenten laten rondslingeren is nooit een goed idee. De kans dat je daardoor op een zeker ogenblik één of meerdere documenten verliest is namelijk ongelofelijk groot.

Wanneer het dan gaat om belangrijke documenten spreekt het voor zich dat dit je op heel wat problemen kan komen te staan. Gelukkig zijn er verschillende tips waar je rekening mee kan houden die het risico op verlies van belangrijke documenten aanzienlijk kunnen verkleinen. Wil jij ook graag ontdekken hoe je al jouw documenten steeds op de meest eenvoudige manier terug kan vinden? Dan is het zeker interessant om rekening te houden met de aangehaalde tips hier op deze pagina!

Bewaar geen onnodige documenten

De kans bestaat dat je door de jaren heen menig aantal documenten zal ontvangen die je eigenlijk helemaal niet moet bijhouden. Het gaat hierbij dan vaak om documenten die bijvoorbeeld iets overbrengen waar je slechts tijdelijk rekening mee moet houden. Vaak is het zelfs zo dat je bepaalde documenten helemaal niet hoeft bij te houden en ze regelrecht de papiermand in mogen. Toch blijkt in de praktijk dat heel wat mensen er moeite mee hebben om afstand te doen van de documenten of brieven die ze ontvangen. Ze zouden vroeg of laat immers toch maar nog eens van pas moeten kunnen komen. Bij twijfel kan je er altijd voor kiezen om een digitale kopie te maken van bepaalde documenten. Heb je het papieren exemplaar niet meer nodig? Wees dan vooral niet bang om er afstand van te doen. Zo voorkom je dat je binnen de kortste keren geconfronteerd wordt met een berg documenten in je kantoorruimte waar je eigenlijk helemaal niets meer aan hebt.

Bewaar je documenten altijd op een nette, overzichtelijke manier

Door de jaren heen zijn er tal van verschillende oplossingen op de markt verschenen die ervoor kunnen zorgen dat je, je documenten op een overzichtelijke manier kan bewaren. Het gaat hierbij dan niet alleen om mappen die je kan gebruiken, maar natuurlijk ook om archiefkasten. Bij de webwinkel OfficeCity is het mogelijk om een keuze te maken uit een groot aantal handige hulpmiddelen die ervoor kunnen zorgen dat jij altijd in een oogwenk de vereiste documenten terug kan vinden. Eén ding staat in ieder geval vast, wanneer je een goede organisatie weet te realiseren zal je kunnen vaststellen dat je alle vereiste documenten in een handomdraai terug kan vinden.

Laat documenten niet te lang rondslingeren

Op het ogenblik dat je bepaalde documenten ontvangt wordt het eigenlijk aangeraden om deze meteen te ordenen en op de correcte plaats neer te leggen. In de praktijk gebeurt dit echter zeer vaak niet. Mensen krijgen bijvoorbeeld de post op het moment dat ze druk in de weer zijn. Daardoor heeft men niet meteen de mogelijkheid om de ontvangen documenten direct op de gewenste plaats neer te leggen. Toch is het belangrijk om je documenten niet te lang te laten rondslingeren. De kans bestaat dan namelijk dat ze tussen andere papieren terecht komen waardoor ze verloren gaan. Wil je er dus met andere woorden voor zorgen dat je altijd al je documenten makkelijk terug kan vinden? Dan zal je in eerste instantie orde in de chaos moeten creëren.


Laatste artikels over algemene info

Succesvol werken in de voedselsector

17 april 2023

Een baan op topniveau in de voedselsector is bijna een garantie op een levenslange carrière, als je tenminste wilt werken in een sector die hard aan het werk is om zichzelf te vernieuwen.
Lees meer


De juiste relatiegeschenken voor zakelijke relaties

28 maart 2023

Wie binnen de financiële sector werkt, weet dat het geven van relatiegeschenken belangrijke onderdelen zijn van het bouwen en onderhouden van klantrelaties en zakelijke banden.
Lees meer


Wat is beter? Online of fysiek boekhouding volgen?

16 februari 2023

Voor beide methoden valt veel te zeggen, daarom is het van belang om te weten wat beide soorten precies inhouden en wat de voordelen van beide zijn.
Lees meer


Digitaal verzekeren: zijn er voordelen ten opzichte van de traditionele verzekeringsmakelaars?

15 februari 2023

Digitaal verzekeren, het klinkt ons soms nog onwennig in de oren. Niet te verbazen, want wij Belgen houden vaak vast aan wat we kennen.
Lees meer


Wat kan je doen bij een snelheidsovertreding?

22 november 2022

Krijg je een snelheidsovertreding in de bus van de politie? Zo moet je bijvoorbeeld een geldboete betalen, maar ook een rijverbod kan ingevoerd worden.
Lees meer


Hoe zichtbaar is jouw webshop op het world wide web?

21 oktober 2022

Bedrijven spenderen gigantische budgetten aan marketing. Terecht, want goede marketing loont.
Lees meer


Dit zijn de verschillende manieren om beter te worden in boekhouden

20 oktober 2022

Wil je bijleren in boekhouden? Er bestaan verschillende methodes om dit te bereiken.
Lees meer


Ook FBI waarschuwt voor scams met crypto

10 oktober 2022

De FBI waarschuwt mensen voor scams met crypto. Deze noemen ze ook wel ‘varken slachting’.
Lees meerPopulair op Financeinfo.beADVERTENTIE

Bitvavo
  • Koop, verkoop en bewaar meer dan 190 digitale valuta* bij de grootste cryptocurrency exchange van Nederland.
  • Bitvavo bezoeken »

  • * Virtuele munten, reële risico’s. De enige garantie in crypto is het risico.