Je bent hier: Home > Nieuws

Financeinfo.be nieuws


Onverzekerd rijden: strengere aanpak nodig

08 september 2017

In 2016 werden 29 233 bestuurders betrapt op onverzekerd rijden. Dat zijn bestuurders die de baan op gaan zonder een verzekering te hebben of bestuurders die de bijdrage voor de verlenging van hun verzekering niet tijdig betaald hebben.
Lees meer >>


Legal HelpLine van ARAG bestaat 20 jaar

08 augustus 2017

ARAG België, de verzekeringsmaatschappij met focus op rechtsbijstand, lanceerde in juli 1997 de Legal HelpLine: een gratis telefonische dienst voor het verkrijgen van professioneel juridisch advies. Zowel toen als vandaag gaat het om een innoverende manier van rechtsbijstand.
Lees meer >>


Santander spaarrekeningen veroveren Belgische markt

22 juni 2017

De Spaanse bankgroep Santander zet sinds enkele weken zijn eerste stapjes op de Belgische markt voor spaarboekjes. De bank biedt hoogrentende online spaarrekeningen aan.
Lees meer >>


Beleggers hebben succesjaar achter de rug

12 januari 2017

De aandelenbelegger boekte in 2016 een mooi rendement. Maar ondanks de ultralage rente op de spaarboekjes blijven de meeste Belgen gewoon sparen. In 2016 kwam er weer ruim 2,5 miljard euro bij op de spaarrekeningen.
Lees meer >>


Keytrade Bank neemt spaarrekeningen PSA Bank over

01 november 2016

De Franse Bank PSA Bank, in ons land bekend van zijn hoogrentende Distingo en Distingo Plus spaarrekeningen, gaat zich terugtrekken uit België. De groep telt ongeveer 10 000 klanten in ons land, die zullen verhuizen naar Keytrade Bank.
Lees meer >>


Betalen ondernemers te weinig belastingen?

19 oktober 2016

De Belgische overheid krijgt zijn zaakjes maar niet op orde en blijft maar nieuwe belastingen uitvinden. Ondermeer een meerwaardebelasting wordt nu onderzocht voor een 'eerlijke fiscaliteit'. Maar hoeveel belastingen betalen kleine ondernemers eigenlijk al echt?
Lees meer >>


Autoverzekering via internet nog in de kinderschoenen

12 oktober 2016

De verkoop van verzekeringen via internet staat in België nog in de kinderschoenen. Dat blijkt een online enquête die op FinanceInfo.be werd afgenomen.
Lees meer >>


ARAG haalt belang rechtsbijstand aan tijdens Z-Insurance

28 september 2016

Donderdag start op de zakenzender Kanaal Z een nieuwe reeks van Z-Insurance. In die eerste aflevering komt met ARAG meteen één van de leidende en gespecialiseerde rechtsbijstandsverzekeraars in België aan bod. CEO Mireille Urlus licht dan het begrip rechtsbijstand toe en wat het nut ervan is voor particulieren en bedrijven.
Lees meer >>


Meer recente artikels   Oudere artikels  
Gratis nieuwsbrief

Vul uw e-mail adres in
om onze nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres: